om ni vill veta




vet ni vad jag gör..

..medans jag städar så lyssnar jag på min första och faktiskt ända riktiga idol


och snacka om att jag känner mig som åtta år igen, underbar känsla! hahaha
nu ska jag fortsätta jobba, bråttom som sagt.

bråttom!!!


hörs när jag är klar om jag hinner..

förkylning

om jag i nuläge skulle kalla mig själv för frisk som en mört (eller hur nu ordspråket är) så skulle jag ljuga så det räckte för hela året, för jag är sannerligen inte frisk, jag snörvlar så det står härliga till, halsen ömmar och värker och huvudet med och jag känner mig lika varm som en spis. visserligen kanske det är så att allt förstärks pga av att det är morgon och om två timmar kommer jag må prima, men understryk då att jag sa i NULÄGE så det så.


insåg just att det kanske inte är asfräääscht att prata om hur mycket jag snörvlar och allt, men äh det får ni stå ut med.
iallafall, jag misstänker att detta kan bli en sån där typisk stressig dag, ni vet när jag knappt kommer ha tid att blogga. så bered er på det så får vi se hur mycket jag hinner med.

men nu ska jag göra mig klar för skolan, yeeey.......
ha en bra dag!


kaniner på vift


hihih, ni är duktiga om ni hittar mig. lycka till!

nu ska jag samla lite tvätt om jag orkar, måste ju förbereda packningen och all sån skit till göteborg med klassen på onsdag, yeey!

godmorgon!

nu har jag vaknat aningens sent, som vanligt har jag tiden 10.00 att passa, suck aldrig ska jag få sovmorgon, ju nästa söndag skulle jag ha haft det om jag inte hade haft klassresa, damn!

aja, ingen skada skedd, bara trötthet. iallfall så vaknade jag som sagt aningens sent och måste därför skynda mig, tänkte mer bara höra av mig eftersom att jag inte kommer ha tid att skriva förrän ikväll.

ha en bra dag!

just nu

just nu vill jag leva, just nu!!- finns en gammal låt som går så;)

Hola alla fina svennar Amanda Koss is on tha blogg!
Sprang just på min lilla kusin när hon låg och skulle blogga men jag lyckades kidnappa datorn, lite bäst jag är:D

Amanda Koss
Dont know what to write, löööv min kusin<3

Ha det bra, kram!

fullt upp

hej alla!
jag har inte haft minsta tid alls till att blogga eftersom att jag faktiskt precis nyss kom hem från att ha lämnat hemmet igårkväll, men så är det ibland.

gårkvällen var iallafall askul! skittrevligt folk, saker att göra och bara allmänt perfekt. har aldrig varit på leos så det var kul att få testa det, äntligen haha, över förväntningarna.
for väl därifrån kring 12 skulle jag gissa? har ingen aning. du for jag, matilda, elias, richard och jesper hem till richard och var där ett tag, jag och matilda skulle ju faktiskt upp klockan 7 dagen därpå!!

sen idag har jag teatrat hela dagen lång tills typ nu. asnice! 

nu ska jag skynda mig att duscha, sen äta sen blire brännboll som det ser ut nu men awesome people!
hörs!


p.s  marcus!! du suger på att blogga..!!

hemma

nu är jag hemma igen efter en ytterst stressig eftermiddag.
det började med att jag stack från sista bildlektionen ever och jag ligger två uppgifter efter, så det var kanske inte det bästa. men iallafall,
cyklade till teatern där smink, konstym och genrep ägde rum innan vi skjutsades till spelplatsen, solbacken

det hela började inne på ica maxi där vi dansade och bara gjorde våran grej, sen betade vi av affär efter affär tills vi slutligen avslutade på ica maxi igen, askul! 

dock har jag inga bilder, men jag ska försöka fixa det så snabbt jag kan




aja, måste skynda. ha en bra kväll!


söta gossar

Godmorgon!
jag vill välkomna denna dag med en liten söt film som gjords av 4 gossar i min klass.



riktigt duktigt tycker jag!
riktiga pärlor är vad dom är, m-mm.

men nu måste jag börja göra mig klar, ska ju hinna till skolan idag med.
och justja! innan jag glömmer bort det vill jag passa på och berätta att det kommer vara usel updatering för mig eftersom att jag sticker till teatern direkt efter skolan och sen ska vi ut och göra nånting på solbacken, minns inte vad det kallas, men iallafall så vet jag inte när jag kommer hem och jag ska ju göra nåt ikväll så vi får se hur vida tiden räcker till, jag ska göra mitt bästa, DET kan ni lita på!

ha en bra dag!

myser med älsklingen

hej bloggen, ligger här med världens bästa, mmm.
lite avis nu kanske?
har haft en rätt stressig dag, hann bara hem en timme innan jag fick skynda iväg till teatern men så är det när man har många bollar i luften. men jag gillar det!

men det är skönt att bara få komma hem sen och särskilt när älsklingen väntar i sängen ny och fräsh liksom, inte helt fel va? MJAOU
så här söta är vi nu..


jag vet, han är inte så stor men han blev min för det ynkliga priset 95:- helt makalöst fantastiskt urbra!
men nu ska vi iallafall sova, puss godnatt!

pengar pengar pengar

min moder gav mig gladeligen hela 250kronor att handla upp idag, YEY!


alltid något, men nu måste jag kasta mig in i bilen, teater står på schemat, superduper
ska försöka höra av mig efter det, mors!


ork?

jag såg just en sak som jag känner att jag bara måste få påpeka..


som sagt, kände bara att jag var tvungen att säga att JAG ade köpt dom FÖRE, och då vill jag inte höra någon säga nånting om att jag härmar dessie..blahblahblah för jag har haft dessa älsklingar troget i 1månad så nope, jag härmar ingen! visst nån hade väl köpt dom innan mig men ingen som jag visste vem det var.

iallafall, en anledning till att jag säger detta är också att det inte är första gången det blir så att jag hade en ide sen kommer en "storbloggare" på samma ide och då kan som inte jag göra den för då "wannabear" jag dom, blahblahblah...
så nu försvarar jag min heder, då vet ni. jag var först!

vaken



sjutk trött men är iallafall vaken.
ska väl försöka ta mig ur sängen och sätta på mig nån form utav kläder och dricka massor av vatten, måste fylla på vätske förrådet eftersom att vi ska springa 2000 idag...för er som inte vet vad det är så betyder det att man ska springar 5 varv runt en löparbana (2000m) på tid och sen skas man slå sin förra, typ så. två gånger per år springer vi detta, pyh så jobbigt, dom vill ha ihjäl oss...

"kanalskolan hjälper barn utan att våldta dom" 

haha, en mening som uppstod i våran klass när vi körde nån lek, vettefan varför den vart så rolig men här är den iallafall. nu ska jag upp ur sängen. Ha en bra dag!

just nu

'


a story of love - and pride

hello dear friends!

dagens sista lektion pågår och det är engelska som står på schemat.
har ingen ork att öva på glosor, så jag bloggar istället.

efter skolan ska jag träffa lite vänner och sen vet jag inte riktigt hur det blir om jag cyklar direkt hem eller om jag ska mellanlanda hos matilda


det återstår att se, tror inte att jag kommer hinna höra av mig förrän jag kommer hem och det beror ju på hur lång tid det behövs att krossa porslin och sånt. men nu slutar vi om typ 10 sek så byeebyeee


Arbete

Hejsan bloggen har arbete på skolan just nu, slutar snart sen blir det lunch. Efter skolan idag så blir det hem och plugga!!!! sen blir det träning ikväll :). Nu måste jag göra mig klart lite klart lite skoluppgifter och så, uppdaterar kanske senare. Ta hand om er, hejdå.
'

my name's forrest, forrest gump





kanske inte mitt livs smartaste drag att se en 2timmar och 16miniuters lång film en kväll i den tröttaste  tiden i mitt liv, nej inte alls så jätte smart och nu ligger jag här med ögonlock som bara väntar på att falla ner och en hjärna som knappt är i funktion och med en klocka som visar 23.11 vilket betyder ca 7 timmar tills jag ska slå upp ögonlocken igen, pyh så jobbigt det kändes.

finns nog faktiskt bara en anledning just nu som skulle få mig att låta bli att sova, men icket. jag ska sova nu med detsamma! punkt slut

godnatt♥

le igen




surprise


detta kom min bror in med för 10 sek sen som han hittat i nån låda och detta har varit borta...ett tag.
härligt, känner mig genast lite rikare än förr, woho!

jag måste ju ha världens sämsta immunförsvar

för nu känner jag hur min hals börjar kroka, och böja, och sivda, och orsaka små hesa pratattacker dagligen sedan 2,3 dar tillbaka, och det betyder...back to...

så det är bara att börja göra allt i min makt för att stoppa denna nya förkyldning som jag inte vill bära ppå , nej nu har jag varit sjuk så det kan räcka för ett år tycker jag !

dock betycer dettta att jag kan sva hela kvällen med gott samvete och inte känna skamm för att jag var för trött för att hitta på nåt utan nu är jag som en extra fluga i gröten sjuk också. tajming

midda

vart väckt nyss av lillebror som meddelade att det är dags att äta, jisses jag trodde att klockan skulle vara närmare åtta, men så känns det när man slutat tidigt, men ska äta nu, hörs

powernap

nu har jag skickat hem marcus, vi hann bara med att se det brinner med resultat att jag knappt hängde med pga trötthet så sov mer och mindre hela tiden.

var förövrigt riktigt kul att kolla på en film jag inte sett sen 5an eller nåt, men nu ska jag sova för nu börjar jag se i kors och det är inget pigghetstecken


kort dag

ledsen att jag inte skrivit så mycket men jag tod en powernap i två timmar sen vakna jag och var fortfarande lika trött som innan så en timme senare slaggade jag i min egen säng och sov och sov och trots den långa sovtiden så försov jag mig och har velat sova hela dan.

så jag kan gått konstatera att jag haft sömnbrist, skulle inte förvåna mig om det blir en till powernap snart medans jag..

sötare barn får man faktiskt leta lääänge efter!

får se vad vi hittar på, har tjatat om att vi ska se det brinner som jag typ inte sett på år och dar.
men nu kom marcus, vi hörs

mellan skolan och hemmet


aningens liten vart bilden...men så såg det ut när jag och marcus var tvungna att gå hem idag, pga punka osv..
men det var trevligt trots att det tog en jävvla tid.

iallafall nu ska jag äta en aning

en promenad



det var en promenad igår med sofia, inte helt helt oväntat.
men vi slog rekord och gick i 2 timmar, ahahhahah förr har det varit 1 timme som var rec.

men nu måste jag göra mig klar, puss

vilken befrielse



tror detta kan bli det sista jag orkar skriva ikväll, inte fullt säkert men kan så vara, så kanske ska passa på att för säkerhets skull (allt för säkerhetens skull) önska er alla en god natt!

Matchen

Hejsan bloggen ja jag hade ju match imorse och det gick jättebra. Vinnst till oss blev det! 6-0 och jag gjorde faktiskt 2 mål (a) haha. Direkt jag kom hem så la jag mig på gräsmattan och sola, men efter en stund så blev det bara kallt så jag gick in. Sen så somnade jag typ direkt jag kom in, vaknade drygt vid 5 tror jag. Sen blev det mat, direkt efter maten så tränade jag lite. Nu har jag duschat, håller på att göra mig klar sen blir det att dra till klippan. Nu ska jag dra, ta hand om er, hejdå.


sammanfattnig




hoppas bara att ni ser vad det står, för erat eget bästa eller nåt sånt.

iallafall så har jag inte varit nå vidare duktig på att uppdatera, men har inte varit hemma mer än typ 2 sek sedan 21.00 igårkväll. så där har ni förklaringen.
har iallafall haft ett askul dygn och nu försöker jag bara få tag på matilda, men rackarn svarar inte så jag slänger mig in i duschen så hinner hon hitta sin mobil.

Ett snabbt inlägg

Hejsan bloggen håller på att göra mig klar nu, sen blir det att dra på match. Är hur trött som helst, men taggad till 1000. Får hoppas att det går bra då, men jag måste skynda mig nu. Skriver hur det gick sen, men ta hand om er hejdå.


kusin vitamin

ja, här sitter man i sin bostad med två prima familjer och väntar på efterrätt och klockslaget "dags att cykla till sörböle" då min kära söta rara kusin dyker upp helt oväntat, visserligen bara för att tvärlåna en dusch men endock ett stort glädje rus!

och såhär söta var kusin duon för ett år sedan ungefär, jisses vad det kan hända saker, känner knappt igen mig själv, nästan
åh, jag är som så lycklig just nu, aslänge sen vi prata och allting, lovley.
men nu ska jag typ äta efterrätt sen pysa mot pooolarna

en stund av deprision

känner mig så sjukt grinig just nu, anledning? jo, jag vill till umeå ikväll, men varför var jag inte då? jo...

så min tillvaro är aningens sorglig för tillfället, inget illa menat mot de söta människor som jag ska umgås med ikväll, bara det är jag var riktigt mega super sugen på umeå är fler än en anledning, men sånt är livet.

nu ska jag grilla food med familjen och min "andra" familj, hahah.
smaklig middag om ni nu ska äta nåt nu

Hemma hos josse

Väntar på att hon ska komma tillbaka med pizza! gud så gott (a). Iallafall så har jag sovit här inatt. Vi har sjungit singstar, sett film, spelat kort osv massor... Hittills har dagen bestått av solning, skitsnack, godis. Det blir alltid skitsnack när det är jag och josse ;) haha.

En bild som blev tagen igår


time to go

tänkte bara skriva ett litet inlägg som påminner er om att nu cyklar jag in mot staden och kommer inte tillbaka förrän någon gång efter 17.00
då vet ni det, men nu  måste jag skynda mig, tänkte hinna ta en omväg förbi ica och köpa mig nån energidryck eller whatever eftersom att jag är trött som ett hus, om hus nu är trött. aja, trött är jag iallafall och energidryck brukar funka.

men nu måste jag fara. ses ikväll!


godmorgon!

jag börjar fundera på vad ni tror om mig, en liten dåre som vaknar innan åtta varje helg.
dock har det ju sina förklaringar och i detta fall (alla fall..?) är det teatern som bestuler mina sovmorgonar.

bara typ i  brist på bilder samt att den kan få symbolisera att jag ogillar att inte få sova ut, men vad gör man?
jag har ju min plikt att följa eller vad man säger. kommer säkert bli toppen bra, men av någon andledning är jag nervös, jättenervös för teatern idag. varför?
kan det vara för att vi kommer vara på "location" för första gången? menvad är det för messak att vara nervös för? nej, för mitt eget bästa och min egen heder hoppas jag att det är något annat jag är nervös för.

nu ska jag duscha och väcka mamma och kräva att hon makear kaffe åt mig. inte samtidigt förståss, eller varför inte? kanske blir en rolig upplevelse? nej, en sak i taget tror jag lönar sig i detta fall.

i'm leaving for the night

nu äre dags för mig att pysa, är redan lite sen...woups..
men jag tror inte att dom dödar mig för det, det vore ju tråkigt. iallafall, nu är det grilltime

från sist. nice.

brådis

har just komit ut från duschen och nu ska jag bara fixa mig razersnabbt (<dagens ord, hah) sen ska jag umgås med denna tös...

..och några till, kommer bli supeeero tror jag.
får se om jag hinner blogga nå mer idag, om inte

ha en grymt fredag kväll !♥
och som jag brukar säga..
 - lek lagom!

lycka vs sorg

nu gör jag så igen...börjar tänka på sorg och utmanar sorg ödet när jag borde jubla av lycka och glädje, sen dyker det upp en lite tristare sak och så llåter jag den saken ta över hela min glädje, nej fy så får det bara inte gå till!
orkar inte hitta nån bild, ska ta glädje piller, alltså solen! tack för mig. puss

hiss och diss

kände för att hissa och dissa lite grann så here we go..

* att vara singel
javisst, jag ska inte ljuga klart att det inte skulle vara helt fel att ha (i mitt fall) en man i sitt liv men ärligt vet jag inte om jag vill ha det precis just nu, jag trivs så oerhört bra med att vara singel, första gången i mitt liv som jag njuter av det. Liksom inte behöva bry sig om nån annan känslor och blablabla, missförstå mig rätt, man ska ju inte skita i andra människor, men typ bara att jag skulle kunna strula lite med vem jag ville och ingen skulle ha rätt att bli sur på mig. så ja, jag stor trivs som singel i skrivande stund och det har jag gjort i sisådär nån månad då jag insåg alla plus med det, så att vara singel får en stor fet hiss av mig idag!


* varma skoldagar

samma sak där, missförstå mig rätt jag älskar sol och värme vilken dag som helst, det jag egentligen syftar på är att man ska tvingas sitta inne i skolan och plågas med skolarbete när man bara vill ta vara på all tid solen.
sen så tycker jag också att ett stort problem, som jag nämnde i morse, är vad tusan man ska ha på sig, när man inte är på skolan kan man i princip bära hur lite kläder som helst men så fort man ska till skolan kan man som inte det. eller varför säger jag man ? det är ju mig själv jag snackar om, iallafall, JAG tycker att det är riktigt riktigt jobbigt och ofta blir det så att jag råkar ta kläder så att jag får gå runt och svettas och det för att solen lyser när det är skola, not god! DISS

 


ännu en solig dag

redan hela 14+ i skuggan sist jag kollade, himla nice!
blir en dag av njuting igen verkar det sannerligen som.

eftersom att jag inte riktkigt har något bättre att skriva så kan jag visa ett par asgrymma (tycker jag iallafall) glases som fanns på teatern, jaminsann, den som uppfunnit dessa var duktig den.

men nog om det, nu måste jag hitta en lagom påklädd klädsel som passar i skolan, kan ju inte komma klädd hur lite som helst, nej nån måtta får det vara.

hoppas ni alla får en trevlig dag!

en solig dag från början till slut


så här såg det ut när det var över 30+ på våran altan och som jag njöt,
fast lite långtråkigt kan det ju bli att bara ligga stilla på fläcken och då kan man unna sig att ta lite kort
till sin underbara blogg så att alla som läser kan få en blick på hur det såg ut.

iallafall så ska jag sova nu, är riktigt riktigt trött faktiskt, vart rätt sent igår..bättre lycka denna kväll.
sov gott!

sorry sorry...

förlåt har inte uppdaterat på jättelänge nu. Men det har varit ganska mycket, möten träningar skola osv. Men jag ska försöka börja uppdatera bättre igen.

Ännu en dag så har det varit ett bra väder, så idag så blev sommarens första dopp i älven. Grymt skönt var det! Annars så har det varit ungefär som vanligt. Skolan, träningar life.

Imorgon : Imorgon så blir det först skolan. Sen ska jag dra på möte, sen ska jag dra till stan. Fixa godis chips osv. Det blir en övernattning i jossans frigga med me& jossan och fanny. Kommer nog att bli skit roligt.

Ska se wallander nu, sen ska jag sova.


                                 me and josse ♥


sooommar sooommar sommar

ligger i solen och lyssnar på musik, målar naglarna och ara njuuuuuter.
ska ta lite bilder så jag kan visa snart, super skönt äre iallafall, om nån vill joina äre bara att slå en plingeling eller bara dyka upp, alla är välkommna.

godmorgon!

nu är jag vaken och jag försöker få tag i lilla marcus för att höra om vi ska cykla till skolan men han svarar inte, jag får ta och försöka igen efter en snabb dusch och lite frukost.

nu ska jag skynda mig in i duschen en snabbis, önska mig lycka till, har nog aldrig duschat snabbt i hela mitt liv...!

dags att sova?


jag verkligen älskar denna bild, typ den första vårbilden som togs detta år för ett bra tag sen när vi sålde oss själva på stan, haha, nej men vi sålde kramar och pussar och tjänade en grov slant faktiskt, 116kronor var om jag minns rätt.

men iallafall, men detta inlägg önskar jag er alla en god natt!

over and out

tokigt hur livet kan gå från att vara så glatt till att plötsligt bli rätt sorgligt..

vet att jag inte ser varken arg eller ledsen ut på bilden, men skriker gör jag iallafall och det är precis vad jag skulle vilja göra just nu, men detta är ingen depp blogg och därför ska jag berätta en rolighistoria som jag fick höra på skolan idag...

hhahah, kul va?
dör lättade jag minsann uppstämmningen så mycket att det som var tråkigt löste sig, fin finnemang!

ACTION!



sådär såg det ut idag, klockan 9.00 utanför kanalskolan då klass 9c1 skulle ta sin avslutningsbild.
oherre va mycket man kan få människor att le bara genom att klä ut sig en aning, plus att man för massa uppmärksamhet, borde klä ut mig varje dag?

nu ska jag tvätta bort makeupen och så, seya later

väntar på...


och jag fick just besked om att hon är påväg så nu sticker jag, mot skolan och vidare!
ha en bra dag alla icke flamingosar

the flamingo day

idag är flamingo dagen och den börjar jag med att

precis, bilden säger allt.

iallafall är jag stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades komma ur sängen HALV sex redan så att jag hann med att duscha, inte illa pinkat.
men nu har jag inte tid at prata längre, måste klunka i mig nåt så vidrigt som kaffe och klä på mig lite kläder på en halvtimme, tight om tid och man heter rebecka wallgren.

måste bara påminna lite snabbt om att jag inte är säker på om jag kommer kunna skriva nåt mer idag, det skulle vara ikväll, men jag ska göra mitt absolut bästa, trustme!

när ska tapet gå till sängs?


vad gör jag uppe?
var det inte jag som skulle sova för två timmar sen?
var det inte jag som skulle upp klockan 6 typ?
var det inte jag som...ja som.

det här duger inte!
-sov kvinna!
-åh, yes sir.



godnatt och sovgott !

what time is it? summ...flamingo time!

som ni förstår så skriver jag inte i sömnen, utan jag vart faktiskt pigg i samma stund som mitt såkallade godnatt inlägg publicerades, så pigg att jag lekte.. flamingo..?

måste ju passa på att öva in lite softa flamingo moves och flamingo poser, ska ju vara flamingo på avslutningskortet, åjo, prima ballerina.
det var ju som jag kanske nämde därför alla sydde djurdräkter, vi ska vara en djungel och de stackare som vägrade vara djur ska få vara turister på besök i djungeln, kansek blev det så att vi har en tarzan med, men jag minns inte riktigt vad som bestämdes. den som lever får se.

men faktum kvar står att jag ska vara på skolan kvart över 7 imorgon bitti och min dag kommer inte sluta übertidigt heller.

justja, kan redan nu passa på att förvarna, kommer knappt kunna blogga imorn eftersom att jag inte kommer ha tillgång till datorn på hela dagen i princip, men jag ska gör mitt bästa, lita på det!


tidigaste kvällen på år och dar

tro det eller ej men nu är jag riktigt riktigt trött!

och lika bra det, att jag är trött för jag ska nämligen vara på skolan redan kvart över 7, kan ni fatta?
kvart över 7
helt sjukt, men såäre. ska nämligen bli flamingo då, ja så ligger det till och en godnatts sömn är ju inte helt fel då, nejnej, så nu ska jag faktiskt sova och så förmodligen är detta det sista ni hör från mig, ska försöka hinna med något mer imorgon på morron, kanske att jag faktiskt slänger in ett inlägg till ikväll om jag inte somnar.. får se.

tisdag

önskar verkligen att jag hade haft kameran på skolan idag, fy vilken rolig dag alltså.
särskilt slöjden, i princip alla sydde djungeldjur dräkter, zebror, tigrar eleftanter och apor hit och dit.

jag sydde så trådarna yrde på min flamingo dräkt.

nu sitter jag och försöker bli taggad på fotbollsmatch om 20 min, inte super lätt men jag försöker.
första matchen sen jag sluta i 7an och i detta lag har jag bara tränat 2 gånger, holy schmoly, hur ska detta sluta?

Godmorgon!

sovit gott?
har då jag iallafall, känns det då som, men jag hade nog behöft lite mer sömn men vad gör man?
visserligen har jag sovmorgon men ja måste ändå upp nu för det tar tid för mig på morgonen.

sitter iallafall och kollar på lite bilder från mitt tidigare liv, hahah.

haha, denna bild var iallafall skonsam.
men  gud nu sitter jag och snackar skit om saker jag inte har tid att snacka om.
ska börja göra mig klar för skolan nu, mm duktig flicka.

göra mig klar för skola

Godmorgon catkidz lovers, ska snart börja göra mig klar nu. Sen blir det att dra mot rebecka, sen mot skolan.Planer för idag skolan, träning, mera träning och plugga.... tydligen så klarade jag inte No provet. Igen.. hahah, så jag måste plugga lite till det. Men annars nada, men jag måste börja göra mig klar. Skriver mera senare, ta hand om er. Hejdå.








sov gott!

har så mycket saker att tänka på..
plus att det inte vart mycket sovet igår.


dagens namn: REBECKA


fick just veta att det är min namnsdag idag, så alla rebeckor i världen vill jag nu gratta stort, GRATTIS!

kom iallafall nyligen hem från atorp där jag började med att träffa markus och oscar, vettefan vad vi gjorde men sen kom några som jag inte kan stava namnen på och vi made a brasa av löv och skit. kände mig lite vilsen bland alla dessa pojkar som jag nästintill aldrig träffat förr så ange fick komma och vara kvinnligt sällskap, pyh liten lättnad där, haha

iallafall så hade jag en super trevligkväll med trevligt folk och ja, trevligt helt enkelt. och livet bli ännu trevligare när man inser att man har sovmorgon till hela halv 10 imorgon, vilken lycka !
men nu ska jag tvätta bort smink och sånt.
sovgott sötnosar

nu säger jag godnatt

Med det här inlägget säger jag godnatt.


gamla wallander filmer

Jag är tillbaka gud vad skönt det var att gå i solen och bara tänka. Händer inte så mycket mer ikväll, blir att ta det ligga hemma och ta det lugnt. Ska gå och hämta gamla wallander filmer och lägga mig och se dom, det var länge sen man såg någon av dom. Nu ska jag hämta filmer och se för fulla rullar! ta hand om er, hejdå.




sol sol sol

hej !
kass uppdatering jag vet, men jag har glassat i solen hela dan, när jag inte varit på möten och kollat in kompisar som spelar och sjunger.
sen har internet inte funkat heller så. men nu är jag här, fast utan bilder..men det löser vi.

hahahahahahahhahahhahahahhah
orkar inte vara seriös i livet just nu, slängde i ilskan glass på mina föräldrar nyss, japp japp så kan det gå.
men nu ska jag dusha. pusspuss

ska ut och gå


[gammal bild]

Ska gå ut och gå en sväng nu. Har nyss ätit mat, blev parisare. Dagen har gått åt till att sola! Hade sällskap av mickan, sanna , linnea. Så det blev roligare än att ligga tyst själv, men nu ska jag ut och gå. Men skriver nog mera senare, ta hand om er. Hejdå.


frukost time!

sitter just nu och trycker i mig lite frukost.
kvällen var riktigt mysig, länge en vi umgicks bara vi känner jag och det var nödvändigt.




okej, jag tog ttyp inga fler bilder och det är bara gabriella på bilderna för hon råkade sitta mittemot.
så ja, inga vidare intressant bilder.. men jag ska sno lite bilder från elsa när dom finns att sno.

nu ska jag snart klä på mig lite kläder och sen cykla till stan om det hinns. annars blir det väl buss.
har ju hittat mitt busskort, men inte mitt bankkort...förjävvla jobbigt att det ska va borta.  min kort, med pengar..åhhh. aja, får helt enkelt ta och hitta det.

nu är det försent




xcxo



HJÄÄÄÄÄÄLP MIG!!


pjamasparty om 40 minutas, men vilken överdel?
haha, fult men jag kan inte bestämma, så finns det nån gullig liten läsare som känner för att hjälpa mig och mitt stooora problem kan den väl kommentera typ...nu..?

annars blire klassikern, ole dole doff

16:49


hoppar runt i huset iklädd insane tröjan som jag med stolthet kunde köpa för lite mer än ett år sedan.
iallafall så ska jag snart slänga på mig något lite mer påklätt och ruscha till maxi med sofia och mamma för ett snabbt inköp inför kvällen som bjuder på ett fett pjamasparty. fucking nice!


toffs är så inne


Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar, sen blir det väl att äta någonting. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir iallafall någonting. Har inte så mycket att skriva om egentligen. Men ta hand om er, hejdå.


hårt slag...


asså ursäkta dåliga kvallan, men jag kan inte printa screenen eller nåt sånt..aja.

haha, ojoj, jag antar att jag fått svar på frågan? kanske? eller?
oshit, hur ska jag tackla det här nu då...hmm, det blir svårt.

nej det blir det inte, för jag tänker inte säga emot av två anledningar

1. inte så kul att prata med nån som inte vågar visa sin identitet, som att prata med en vägg, ytterst kul.
2. den människan må väl tycka så om den vill, jag håller inte med dens tankar men vi tycker väl olika helt enkelt.


iallafall så ska jag börja leva nu, har som bara "sovit" hela dagen ungefär, och det är ju inte alltför effektivt.
nej jag tror minsann jag ska ta ett bad så jag blir pigg sen får vi se vad jag kan komma på att roa mig med.

ha kul nu allihopa and don't forget to smile !

linnea sovde här inatt

Hejsan bloggen jag och linnea har just ätit frukost. Det blev att hon sov här igår. Idag hade vi tänkt att vi skulle lägga oss och sola, men det verkar inte gå i det här vädret... Det är lite tråkigt, men då får vi hitta på någonting annat då. Men nu ska jag vara lite social med henne, skriver mera senare. Ta hand om er, hejdå.


vad säger ni klassen..?


enligt facebook testet om vem jag är i klassen så blev jag klassens fjortis, vilket jag inte kan hålla med om.
då är det alltså upp till klassen antar jag..

och till folk som inte går i min klass..



en tripp till umeå








 finn felet i bilden ovan ^






detta var då en kraftigt urval av de många bilder som togs i umeå under gårdagen som bestod av bland annat
- filmfestival
- glassätande
- folktittannde
- skrattande
- vandrande
- oönskade gäster när man(jag) utför sina behov på toan
- filmquiz
- middag


samt mycket njutade och svettande i solen.
liten snabbgenomgång av dagen ungefär.

hoppas ni alla hade en lika kul lördag som mig själv

Godmorgon!

ja, ni har ju börjat bli vana med att jag söger godmorgon runt sådär 8 tiden ju och inga undantag idag, nejnej. men idag är jag vaken för att vara en god kamrat med matilda som sovit här och som ska sjunga klockan 11 med samling 9 och därför går hon upp klockan 7.

iallfall så hann jag inte så hann jag inte höra av mig innan jag stack igår morse, som alla såg. förlåt för det.
jag hade iallafall en jätte trevlig dag i umeå men många roliga upplevelser, jag visar lite bilder senare, nu är jag aningens trött för det.

hoppas ni sover gott eller har sovit gott, puss

shopping!






Fråga till er läsare


Kärlek vet jag inte om jag tror på. Iallafall inte just nu.







Hittills så har dagen gått åt till att...




Nu måste jag verkligen ta en dusch... Känner mig inte så jättefräsch just nu. Sen efter duschen ska jag gå på skattjakt... efter pengar. Mot duschen nu, ta hand om er. Hejdå.


Godmorgon catkidz lovers



Godmorgon
Ska nu gå och hoppa in i duschen, sen ska jag ta och äta frukost. Sen väntar dagen, ska gå och duscha nu. Men ta hand om er, hejdå.





home sweet home

nu är  jag då hemma efter en kung kväll med ange, oscar och markus.
dock vart det itne så många bilder tagna...venne varför men det ba vart så.
men jag och ange dampa lös på kort i en lekpark, dom kan ni få se..¨haha om så önskas

okej, såg nu att man inte såg så bra..
äh, kanske visar nån imron eller nåt. justja , imorn ska jag upp klockan 7 senast!!!
ska jag aldrig få sovmorgon???
inte imorn iallafall, för jag ska en sväng till umeå, nice. hör av mig innan jag far, sen är uppdateringen upp till marucs, i belive in you♥

hoppas alla har haft en lika grym fredag som jag, puss♥


GODNATT!

Blir en tidig kväll ikväll. Är helt slut, så jag går och lägger mig tidigt så är jag pigg imorgon istället. Ska göra mig klar nu sen sova. Ha det bra alla catkidz lovers, hejdå.


fredagkvällen!

hejehj, tänkte bara säga att jag mår bra!
superbra! gör ni?
det är typ det jag hinner med.
puss

angelica  är bäst<3<3<3<3

mot ange

nu sticker jag till ange och fixar mig sen drar vi hem till nå boys. kommer bli super.
kanske far vi förbi dh och kollar när annorlunda radoms spelar, får se om vi har tid med detta, nej nu måste jag skynda. ange väntar på mig. mors


förresten, vad gör ni själva ikväll?

just nu...



Ska sitta här ett tag till, sen ska jag nog försöka hitta på någonting. Ta hand om er, hejdå.






det är så skumt..

alltså, nyss var jag hur peppad som helst på livet, dagen, fredag, kvällen, ALLT.
men sen så ba, hände den här lilla twisten och helt plötsligt så, ja helt plötsligt så har jag inte lust med nåt..bara va hemma och sova typ..pallar som inget annat, allt känns så tråkigt, vanligt och så långt bort..

nej gud, nu ska jag inte sitta här och deppa. och ännu mindre ska jag deppa nej er!
nej jag ska ta och rycka upp mig och göra det bästa av denna kväll, hur nu det ska gå till.
puss

diss

okej, jag erkänner, jag har inte duschat, men jag fick trubbel mitt i allt. trubbel om kvällen.
därför känner jag nu för att köra lite dissning här..

* folk som inte håller det dom säger
det är nog det värsta som finns tycker jag, folk som säger en sak sen tonas det ner och ner och ner tills det som dom sa från början bara är ett minne blott. ska försöka ge ett exempel...
pelle till olle
- vill du följa med mig till spanien? du behöver inte betala nånting utom hotellet
- ja va kul!
nästa dag
- när ska vi fara?
-jag vet inte riktigt
-okej, men vad kostar hotellet?
- alltså vi kan nog inte bo på hotell
- okej men det löser sig
nästa dag
- asså jag måste få veta, när far vi och allt?
- asså jag vet inte
- men ta reda på det
- jo jag ska..vänta...
nästa dag
- hallå vet du nånting?
- nej ,ingenting, det bli typ inget, eller kanske typ min stuga

förstår ni? att det börjar bra, men slutar..kanske inte dåligt, men eftersom att man var inställd på nåt bättre blir det dåligt. hade varit bättre om det gått från stugan och slutat i spaninen.
nej fy, sånt hatar jag, tar bara tid och focus och blablabla, en stor fet DISS på det!

match

Hejsan Har inte hunnit att uppdatera idag och så för jag har varit och spelat match. Gick jättebra, vinnst till oss. Annars så har det inte hänt så mycket idag, skulle ju på stan med rebecka men det blev ju inte för jag hade match. Men det blir ju fler gånger. Nu så har jag duschat, snart är det mat. Efter maten vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska ta och lägga mig en stund på altanen. Är jättebra väder ute nu, senare kanske jag slår en pling till någon.

Bilder jag tog innan matchen. (Min cam suger totalt!!! men bättre än inget, och så blir det ju mer bilder till bloggen.)


hemma från stan

sådär, då var man hemma från stan.
jag ska skynda mig att skriva detta inlägg för jag lever med största möjliga tidspress!

iallafall är det sjukt varmt i det annars så kalla skellefteå..idag är det hela 16 grader (i skuggan) kan ni förstå det? jag är så lycklig och svettig en människa kan bli känns det som, men whatever, nog om vädret.

men 600 kronor i fickan for jag gladeligen till stan och väl hemma är jag 3 tröjor, 2 pantieees och 1 medföljande libsyl (stavning..?) rikare. känns riktigt bra tycker jag.

var faktiskt ett tag sen jag köpte kläder.. men iallafall, nog om detta, jag har inte tid alls att sitta här, nejnej. det blir mars pannkaka in i duschen för mig, får se om jag hinner höra av mig mitt i stressen, det är inte omöjligt.

njut av solen så länge!

ändrade planer

men kan väl säga att ungefär allt jag planerat att göra idag gick rätt åt pipsvängen.
inget jobb vart det pga dåligt väder, blir ingen shoppingrunda med marcus eftersom att han har träning...

suck, vad jobbigt allt kändes en stund, men inget blir bättre av att tjura så jag ringde gabriella, fick 600 av mamma så nu är jag back on track igen, yippie!

ujuj vad ni får egopics..
hoppas det inte stör er allt för mycket, men trots allt äre ju inte eran blogg.
nu ska jag jag fixa mig, puss♥

Godmorgon!

känner mig somen maniack (?) som är vaken 8 två dar i rad när det är helg, men ska man jobba så ska man.


jag är som lite små söt och charmig när jag just vaknat, inte sant..?
hehe, kanske kanske inte.

ska iallafall försöka pressa i mig lite frukost eller nånting ätbart iallafall.
senare idag blire stan med the one and only

kommer bli super,
vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera idag, kommer har saker att göra hela dagen.
men jag gör så gott jag kan, allt för er älskade läsare


jag gillar chokladbollar och muffins


Just nu ligger jag i sängen och ser på cheaper by the dozen tycker dom filmerna verkligen är kung! Väntar på att hockeyn ska bli klar, sen ska jag och petra se skräckisar. Vi har bakat chokladbollar & muffinsar, något måste man ju äta (a) haha. Ska fortsätta se filmen nu, men skriver nog mera under nattens gång. Men ta hand om er, hejdå.


mot stan

ska snart hoppa på första bästa buss mot stan och träffa denna sköna böna.

iallafall så ska jag umgås med henne ikväll, då vet ni var ni har mig, eller...?
ska försöka höra av mig när jag komit hem .
puss

Mot träning

Nu blire träning!!!!


ordning och reda


titta så duktig jag har varit!

jag är riktigt riktigt stolt över mig själv faktiskt. men nu fortsätter jobben...men vill man ha pengar så.
undrar hur mycket jag får...


när ingen ser...


säger bara en sak, lämna mig aldrig ensam med lite målarfärg eller nåt annat.
eller om ni vill få ett plötsligt besäk av en clown liknade sak så go ahead, men om inte..låt det inte ske.
ni ser ju själva vad som kan hända, ibland blire såhär skonsamt kan bli värre med...

boring.....


Försöker att hitta på någonting att göra men det går inte så bra... När man väl har "lov" så har man ingenting att göra, det måste vara det mest irriterande som finns. Sitter och ser på något konstigt program på tv, fattar ingenting av det. Ska dra ut och se om det finns någonting att göra. Skriver senare, ta hand om er hejdå.



matdags


ska sluka lite kebab nu, woa, känns fucking gott alltså!
fuck alla dieter, kebab is the shiet!

snabba cash


nu ska jag förflytta mig in mot stan, till farmor och farfar för att tjäna ytterligare lite pengar.
vet inte hur mycket jag komemr komma att tjäna denna dag, men några pengar blire nog allt,
eller det hoppas jag då för guds skull!

sitter även och lägger upp lite små planer för helgen, kanske göra en kalender, ni vet som typ alla bloggar har?
ska jag falla för grupp trycket? eller inte?

får se om jag orkar, nu ska jag iallafall fara, kick ass!


hej hej sommar

Sitter ute i solen nu och lyssnar på musik! Äntligen börjar den "riktiga" sommar värmen komma. Idag om jag har tur så blir det att shoppa lite! känner verkligen att jag behöver lite nya kläder inför sommaren. Sen ska jag också baka chokladbollar, missade ju det här med chokladbollens dag eller vad det heter. Så jag ska baka idag istället, sen så ska jag också skaffa lite skräckfilmer till ikväll. Blir att ta det lugnt ikväll och bara sitta hemma och bli rädd! blir roligt (a) haha. Nu ska jag fortsätta njuta av solen, skriver senare. Ta hand om er, hejdå.

 

 


god morgon!

tänka sig, jag är vaken..? finns det en anledning till det? svar: JA

där har ni dom och...ja allt blir mycket roligare med en bild, right?

nu ska pengarna rulla in har jag tänkt mig, därför leavar jag här och nu, bye!


sovgott

Hejsan bloggen nu har jag iallafall gjort mig klar för kvällen, ska ta en film och gå till sängs och se. Är helt slut så det blir nog inte vara vaken hela natten fast vi är lediga. Men ta hand om er, hejdå.

 


livet har så mycket att erbjuda, men endå så står jag kvar på samma plats i livet



Jag vill också kunna vara stark, klara det här själv. Men det går inte, jag är försvag.
Men jag måste försöka.


100 läsare

ååh, va fint det känns med hela hundra läsare. besöksrekord, fint fint.

ännu finare blir det när min söta bror rusar in i rummet med..

jajjemen, karlsson på takets kuckelimuck medisin  (på påse)
nu hoppas jag på att bli riktigt frisk, dock räcker det inte för att jags ak bli utsläppt ikväll...
jag är fast i detta hus, suger, verkligen suger!

aja, that's life...

I love fjortisar



I ♥ fjortisar tycker inte att det är ett duggt negativt med fjortisar. Fattar inte varför alla tar så illa upp av "dom" jag tycker bara att det är roligt och att det har blivit en sån stor "stil" av det. Fjortis är ett + av mig. Länge leve fjortis stilen!

 





om du dör mamma, då tar jag livet av mig

så nu har jag sett klart, min åsikt från senast har inte ändrats så mycket, förutom att jag hittade en sak.
jag hittade oscar

ja, som alla kan se så gav jag honom en snygg stämpel vilket han förkänar enligt mig. yu-mmy!
haha, jag gav honom även nån slags aura eller vafan det heter, iallafall det där lysande, då ser han nästan ut som en slags gud, hahah. vilken lyx!
men iallafall, resten av filmen var bra, riktigt bra, ska sätta ett betyg..

ja nåt sånt får det bli.
iallafall så ska ju sa om jag mår bättre, hmm..hur?
jo genom att ta en liten promenad i huset.

i taket lyser stjärnorna


har hunnit se 42 minuter av den, najs bajs på burger king.

gör en slutsats när alla minuter av filmen är sedda, men hittils så ären bra, har sett den förr men minns inte riktigt allt, kanske har ändrat mig ?


ta mig till havet





jag fick en hel hög sommar känslor när jag hörde den här låten. en av dom absolut största sommar låtarna för mig eftersom att den spelades mer än ofta under sommarn när jag var barn.
det är verkligen inte så länge kvar nu.


JAG VILL HA !



• Sitter och kollar runt på massor med kläder på nätet, nu är jag verkligen helt shoping galen. Jag måste på något sätt skaffa mera pengar, kanske råna en bank? Iallafall så behöver jag pengar. Ska prata med mamma och pappa sen, ska fortsätta kolla runt. Men ta hand om er, hejdå.


MIN klasströja

var ju en liten sväng in i stan av ett par anledningar, passade då på att hämta min klasströja, yummy!

okej, såg att man inte såg nå vidare..kör på en "inzoomning" på de viktigaste
 
lite bättre iallafall, iallafall lite kul fakta om tröjan..


kan säkert gräva fram mer kul info, men det får bli senare isåfall.
nu ska jag tvinga i mig lite mat...hörs efter det typ.


j'ai mal a les yeux

MVG i franska, ye ye ye

iallafall så har jag fruktansvärt ont i...ögonen??

men trots det så måste jag hoppas på en buss, vilket jág faktiskt inte gjort på typ två, tre veckor..aja och fara och träffa en person´, men sen blire raka vägen tillbaks till sängen. suck vilket glamoröst liv.

tur att marcus finns på msn♥ mjaaou
det gör ju tillvaron lite roligare,att en annan catkid finns att prata med.

Bruna eller hur?

Hejsan bloggen blir ingen skola för mig idag heller. Känner mig inte riktigt bra, så det blir att vara hemma idag och vila istället. Sitter och kollar på två bilder jag just fått av rebecka från när vi var och solade för någon dag sen. Man måste ju vara lite brun till sommaren haha right? Ska gå och ta någonting och äta tror jag, sen blir det att lägga mig i sängen och se OC. Ta hand om er, hejdå.




Bruna eller hur?`

 


digididamn han är snygg


kom just på att denna fina sak bar per på skolan idag, åh, nu vill jag ha min med. då kommer ni troligen få beskåda tröjan ur andra synvinklar, mmm..den är fin. snygg människa också.

nu måste jag faktiskt duscha en snabbis, måste ju som sagt ta mig till teatern, och bästa sättet att orka det är att dushca bort sjuklukten och så, den processen börjar nu.

crazy boys


undrar hur mycket jag har skrattat åt denna genom åren.. mycket är en bra gissnig

känsliga läsare/tittare varnas..


det här är ett rätt hyffsat svar på hur bra jag tyckte filmen var, sög såhär att jag dampade hellre med webben än kolla klart filmen och ja..det vart en del bilder...till allas glädje!
sen som pricken över i:et lyssnar jag på denna välkända(?) låt

kan det bli mycket bättre??

nu kom jag just på en film, på youtube...ska försöka hitta den, bara inte den med är raderad (!!!!)
ägaren av filmen barn som svär har nämligen tagit bort den, utan att be om min tillåtelse...suck.

aja, visar denna filmen så snart jag kan.

atonament


ger denna film en chans just nu, har sett 1 timme av den och hittils är min bedömmning att den är vääääldigt seg och allmänt långsam, inte riktigt vad jag gillar men, jag hoppas på ett lyftande slut.


då vare dags igen


försökte skolan men funka inte, passade iallafall på att sno med lite filmer hem. 4 stycken vart det, hoppas dom duger. jag kan då inte klaga på att jag inte har nåt att se, annars finns ju alltid voddler så jag klarar mgi nog fint.

ska iallafall samla krafter så jag orkar till teatern ikväll, dit måste jag. har faktiskt skrivit på ett kontrakt om jag inte minns fel, så det är bara att vilavilavial så ska det nog funka fint tror jag.

hörs efter filmen

Skellefteå V.S Stockholm...



Skellefte

V.S

Stockholm



Vem vinner? Skellefteå eller Stockholm


naglar hit och naglar dit


ååh, jag vill verkligen verkligen ha fina naglar, ibland känns jag bara för att falla tillbak till den lätta lösnignen...

shit vilken frestande tanke...men jag har gett mig fan på att jag ska lyckas fixa egna långa fina naglar och jag ska banne mgi lyckas!! det må va jobbigt, men jag ska lyckas.

okej, då vet alla människor det och när jag väl håller på kan jag ju berätta hur jag kom och tänka på detta fantastiskt intressant ämne, jo min nagel bröts nyss och det var en av de finare och jag kände bara faaaaaan..
gud, hur låter inte detta? låter ju som en typisk "OMG jag bröt en nagel! VAD SKA JAG GÖRA??!?!?"
hehe, chocken där alltså...nej nu kommer jag börja svamla igen..fyfy. i'm out.

Snyggaste färgen är rosa!


Snyggaste färgen enligt mig är rosa! Vilken tycker du?'


whhhaaaait?


jag kan inte annat säga än att den som gav denna låt liv har grymt bra fantasi vad det gäller ord.

dock råkar jag inte kunna sluta lyssna på den av nån anledning, riktigt jobbigt faktiskt. börjar bli less men kan ändå inte sluta.. hmm nåt att jobba på tror jag .

Händer i kväll...




om han var brunett


ser denna film nu, blir som helt, ja nånting, det är som så fint tycker jag.
funderar på att trycka i mig nån form utav föda...kanske det är precis vad som behövs?

jag får kalla på min bekänt, mamma.
sen äre bara att hoppas på förfrisknelse.

det är...


skandal skandal skandal skandal skandal skandal SKANDAL!!!

mitt usb minne är borta, veck, kaputt, försvunnet och jag har ingen aning om vars jag ska kunna hitta den.
jag måste ju typ vara världs bäst på att tappa bort saker..

åhhh, jag blir så sur, så sjutk sur...jag måste måste måste hitta den. om jag inte göre...eller rättare sagt om nån annan hittar den..uh-oh.

den kan inte vara långt borta tror jag, den måste finnas i mitt rum nån stanns....frågan är bara vars?
får leta leta leta helt enkelt..

slut betyg


ja, allt funkade utmärkt, filmen exploderade inte, dog inte eller dampade inte på något sätt och och det är jag glad över, yeey
den var iallafall riktigt bra tycker jag, inga fel där inte. mer än så orkar jag inte skriva, ska nog sova en stund, det kändes som ett fresande val faktiskt...

hörs när jag har sovit klart.

the notebook

 
det vart ingen lång skoldag för mig, fixade det inte...mådde för dåligt

så nu ligger jag här och ska just se på filmen ovan dagboken. skulle inte förvåna mig om filmen skulle explodera i mitten, för dagboken har verkligen nåt emot mig, har bara fått se hela en gång, en gång av fem minst, så frågan är ska det bli en andra gång?
iallafall så suger det att vara sjuk, men äh, ska se filmen nu, hörs efter det om hur det gick.


hemma hos rebecka

Hejsan bloggen sitter hemma hos rebecka just nu, hon håller på att göra sig klar. Sen ska vi börja cykla mot skolan. Tur att vi ska cykla för jag är hur trött som helst, vaknade halv 7 i morse och vi börjar 5 över 9. Man borde typ få högre betyg om man vaknar tidigt tycker jag! Idag händer i så mycket speciellt. Efter skolan så drar jag och rebecka kanske och solar, vi får se hur hon mår. Annars så ska jag hem och se degrassi, men nu är hon snart klar. Men ta hand om er, hejdå.


Lyssnas på just nu !


bonjour alla !

jag har beslutat att fara till skolan iallafall, hur dåligt min hals och sådant än mår.
jag sov ju trots allt från halv 9 (!!) igår kväll då jag dog. så klart att jag mår hyffsat bra när jag är så pigg, pigg och munter till och med.

iallafall så kom jag just på att vi ser film på franskan, åh gud vilken lätttnad det var att komma på att jag faktiskt bara ska få sitta och glo på en skärm på de jobbigast och absolut drygaste lektionerna nånsin.



ytterst märklig film om jag får säga det själv, och ytterst märklig tjej som gillar att fundera på hur många par som får orgasm just nu...

hon gillar även att kasta platta stenar i vattnet, vända sig om på bio och typ spionera på sin granne och umgås typ inte med nån..... förutom sig själv förståss, och möjligen sin pappa. men trots denna märkliga karaktär och annorlunda handling så tycker jag att det är en helt okej film (har sett den förr) kanske inte den som skulle till delas första priset om jag fick välja men, iallafall så tror jag att det märkliga och det konstiga i filmen behövs, annars vore den inte speciell.

nu ska jag göra mig klar för skolan innan marcus hinner komma!                                                                                                         


Jersey Shore !!!

Sitter och ser på  jersey shore just nu, fyfan vad jag älskar såna här program!. Blir nog att lägga mig nu, ska börja gå och göra mig klar. Har inte hänt någonting speciellt idag. Men ta hand om er, hejdå.




hey hey

har typ inget att säga mer än att jag tror att jag har feber och ska sova snart..

 


känns ungefär lika kul som att mina fötter skulle vara amputerade...jag vill verkligen inte vara sjuk... inte alls ! !
men så äre..men för att behålla den glädjen som finns i min kropp lyssnar jag på varierande bra och dåliga låtar men alla ger mig positiva flashbacks på lite roligare stunder i mitt liv och då äre inte helt lätt att vara super depp. 

till alla sjuka och till mig själv:
krya på er eller krya på mig !


 


happy vs unhappy


min dator verkar ha tröttnat på att tjura och välsningnar mig därför med ett fungerande youtube.
i'm so happy!!
det har ju varit ofungerande i allt för många dagar men nu är det tillbaka, och det betyder förhoppningsvis att allt annat som slutat funka återigen funkar,
i'm happier!!

nu ska jag typ faktiskt sova känner jag, jag har ju som enda plan i närmaste livet att bli frisk så jag för väl jobba för det antar jag,

nighty night!


the famous vårvåffla!

nu har jag slukat den årliga vårvåfflan i solens ljuva strålar.

smakade riktigt bra må jag säga. har inget att klaga på där.

dock vill jag klaga på förkylningar på våren!
man kan ju bara inte bli förkyld på våren ju..det är ju omöjligt, eller för mig verkar ingenting vara omöjligt.
det är iallafall typ det värsta tänkbara som kan hända, bli förkyld när solen visar sig och allt. nej fy och fan för det. inte nice någon stanns.

hoppas ni är friskare!

frusen

Godmorgon!
har ni sovit gott?
det har då jag iallafall, dock frös jag rätt mycket och hade lite problem  att sova men när jag väl sov så sov jag prima!

iallafall så ska jag slänga på mej lite kläder hade jag tänkt eftersom att det kan vara bra när man ska ut bland allmänheten, det är inte för alla som det passar sig att komma spritt språngandes halv naken, dom skulle kanske anmäla mig för förargelseväckade nakenhet.. nej jag kan inte sånt. men kläder ska på och därmed basta!

tänkte också säga att igår var det min tur att se den omtalade filmen my sisters keeper (allt för min syster)

alla pratar om hur sorglig den är och hur mycket dom grät känns det som och jag, rebecka förut känd som "honsomgråtertillallafilmer-tjejen"  fällde inte ens en liten tår, inte en enda. bara så ni vet.

men den var ändå bra tycker jag, man ska bara vara på rätt humör.
nu vankas "kaffe", brabra.

Väntar på Degrassi ska laddas klart....

Hejsan bloggen kom nyss ut ur duschen, har varit ute och sprungit. Väntar nu på att degrassi säsong 5 ska laddas klart, sen blir det att sitta och se det. Ska nu gå och se en film med brodern min, ta hand om er hejdå.





deal or no deal?

jag har ett förslag, jag slutar tjata om mitt sabla c-vitamin drickade (ja jag dricker nu, hallon+blåbär måste ju mixa nya varianter, eyy) iallafall så gissar jag på att alla är rätt less på detta snack

och bilder som dessa..

så därför har jag komit på en rätt najs deal, jag slutar med detta och ni börjar kommentera???
hahah, nu kände jag mig sådär fruktansvärt ful igen, bara suktar efter kommentarer...
 nej men ärligt, itne helt ofrestande va? för jag kan fortsätta skriva om c-vitamin, det är bara upp till er..
så vad säger ni

hahah fundera på den medans jag drar till elin, sen får vi se vad vi två kan tänkas hitta på.
btw så tycker jag själv att jag är riktigt generös med länkningar, inte sant? aja, ingen big deal!

ha en trevlig lördagkväll!



Någon som vill följa med på bio imorgon?

Hejsan bloggen har nu duschat och ätit lunch. Har varit och spelat match, vi vann med 5-0. Skönt med en seger, ska ut och sola snart också. Sitter nu och försöker få med någon och se the last song på bio imorgon. Är verkligen jättepepp på att se den, hoppas att det blir att se den imorgon då. Men nu ska jag ut och sola, ha det bra och ta hand om er hejdå.

 




dagen efter kvällen

hade en riktigt trevlig kväll vid älven med eld och kul umgänge. finns inte jätte mycket mer än så att säga faktiskt, ni får särja att inte var med helt enkelt, hahaha
nej men iallafall så sov jag och matilda hos soofia, jag för min del somnade på mindre än en sekund och därför vet jag inte hur det gick för dom andra. kul info?


jag vill att ni alla uppmärksammar min och oskar fina ketchup gubbe längst upp i högra hörnet.

iallafall nu ska jag skynda mig att duscha av den vidriga röklukten sen är bara att halsa några liter..c-vitamin... sen sätta sej på cykeln och hojja (oj vad länge sen man sa det ordet) till teatern, trots tiden blir det super duper tror jag.

sen måste jag ju klämma ur mig ett GODMORGON!

Musik


'

Ligger och lyssnar på musik och tar det bara lugnt, blir en lugn kväll i kväll. Ska gå någonting att äta, sen blir det att se någon film. Ta hand om er hejdå.


c-vitamin...IGEN

mer c-vitamin..suck vad jobbigt.
dock något som känns lite roligare är att jag snart pyser och hämtar matilda sen är kvällen igång.
grillagrillagrilla

men nu är det allt bra dags för mig att pysaa sen hörs vi nog inte förrän imorn tror jag.
och till alla ungdomar och annat folk därute,
- lek lagom!
haha

middag hos wikströms

innnan jag skyndar mig till wikströms för att sluka lite mat tänkte jag visa lite fler bilder på min älskade klass♥

jag tror att det är clara som ska ta åt sig äran för bilderna men vart ytterst osäker.
iallafall så for jag till sörböle efter skolan och träffade lilla matilda som var glad vilket är trevligt.
vi vandrade till coop och packade på och lite varor och där är det slut på mitt liv för resten är framtid och den vet jag inte mer om än att jag ska grilla med lite folk vilket känns riktigt kul.

men nu behöver min mage mat, mängder av mat känner jag, och därför avslutar jag här och nu.

c-vitamin

nej jag har inte farit än som ni säkert förstår...

anledningen är min förbaskade hals som bara bråkar, så nu är det dags att skicka in polisen..

det brukar funka mot de flesta problemen tycker jag, love it♥
förut tyckte jag att det smakade ungefär lika bra som apfötter eller nånting men numera tycker jag att det
är helt okej, förutom nu, när jag nyligt har borstat tänderna...då är det ingen hit kan jag bara meddela!
nej ner ska det hur illa den än må smaka, sen ska jag till skolan! punkt slut


fortsätt så!

det blir som ett litet glädjerus i kroppen när man ser hur mycket statistiken höjs för varje dag♥

ursäkta mig ett ögonblick, någon dampar med sms....
-
-
-
-
-
så där! det var ett roligt sms, mer säger jag inte.

har iallafall sovmorgon idag och det är vi alla glada över.
nog om det, tänkte, i brist på andra bilder visa lite bilder från skolan igår, eller rättare sagt 3 stycken



det var typ dom tre bilderna som fanns, resterande var filmer som inte kan visas här.
nu borde jag iallafalll trots att jag har ont i halsen göra mig redo för skoldagen, ursh va jobbigt. men så är det.

ha en bra dag!

Life has change





•Sitter och tänker på livet, det har förändrats så mycket. Tänker tillbaka till då jag var liten, allt var bra. Allt har förändrats, livet är annorlunda. Nu innehåller varje dag problem, saker som man måste slåss mot. Måste kämpa för, livet har blivit till något som jag inte vill. Jag vill vara liten igen.


aj min fot

Hejsan bloggen har tränat lite snabbt, blir ingen träning för mig ikväll. Gjorde illa foten på idrotten. Efter skolan gick jag en snabbis på stan med kompisar, fick hem 3 ringar. Sen cyklade jag hem, har inte gjort så mycket mer idag.

Ska packa upp lite saker nu och städa lite på rummet. Men ta hand om er, hejdå.




middadags

just hemkommen, att cykla hem gick fint bortsett från en elak domherre som attackerade mig, men sånt är livet.

nu sitter jag och trycker i mig något ätbart i form av en macka

nu blire bara att byta lite kläder sen pyser jag till västerbottens teatern för att repa inför det susar i säven.
känns riktigt kul!
men jag borde börja göra mig klar nu om jag har tänkt hinna i tid.

hare bra!


hemma från skolan


såhär kul hade jag när jag cyklade hem...

ja ni ser ju själva att jag hade mycket mycket roligt!
och tänk, trots detta spektakel så hann jag före dom som åkte buss...! respekt

visserligen började jag cykla nästintill prick fyra och deras buss gick fem över men hallå..buss mot cykel komigen..?
 bra gjort av mig iallafalll och nu bär det av till sofia och matilda sen hörs vi!

problembarn?

sitter vad datorn på bibloteket, har varit på ett "möte" nyss och pallar inte sista typ 3 minuterna av lektionen.
känner mig som ett stort problembarn just nu, någon som känner igen sig?

whatever, för att lätta på stämmningen lite tänkte jag köra nåt som jag aldrig gjort förut, nämligen det välkända
och

har aldrig försökt detta förut men jag ger det ett försök.

* komiker
jag har aldrig riktigt tagit mig tid för dom mer än på typ parlamentet och visst har jag garvat men jag har aldrig förstått vilken grym konst dom faktiskt skapar och hur genialiska dom är, helt sjukt!
sen att dom faktiskt lyckas vara roliga och får mig att skratta tårar, det är värt en stor fet hiss!

* gamla cyklar
det är bara så att jag helt enkelt älskar dom! tänk så mycket dom har gått igenom och upplevt, status!
dock har jag själv aldrig ägd en sån cykel, tills för en vecka sen när min farmor trollade fram en från sin vind och den blev min, så jag fick den älskling som jag suktat efter i år och dar men aldrig vetat att den fanns. hiss!


* naglar och nagellack
missförstå mig rätt nu, igentligen så älskar jag att fixa mina naglar och det är nästan ett beroende, eller det skulle kunna vara det, om jag bara kunde lyckas!!
naglarna växer sig aldrig långa och nagellacket torkar alltid för segt så jag lyckas alltid kleta ut det så att det ser ut som gud vet vad. jag blir bara så less, sen ruinerade jag mig själv när jag levde på lösnaglar♥...vorde jag rik vore det lugnt men nu är jag inte det så vi kör så här: en stor fet diss på naglar som inte växer och nagellack som aldrig torkar!!

* bilar som inte ser cyklister
det är ju livsfarligt! det fick jag allt uppleva igår, det säger bara PANG så ligger cyklisten i diket med en förstöd gammal cykel...och ont i fotleden. hela grejen är så onödig, håll koll på vägen! så svårt kan det faktiskt inte vara!
det gick bra igår men det kunde ha gått sämre och varför utmana ödet ? "hmm, ska jag köra på cyklisten där framme? den gör nog sig inte så illa och nån gång måste man ju testa....KRASH!" nej, låt bli sånt och kör på det säkra sidan! diss på sånt och särskilt om dom förstör fina gamla cyklar..


så, pyh! då var det avklarat och inte var det så farligt tycker jag, det var faktiskt rätt kul.
men hiss och diss skyltarna får jag ta och göra nåt roligare av, men dessa gäller tills vidare, nu vankas lunch och roliga samtal med klassen.
- ha det bra!

KRASCH!!!

måste rätta till mitt misstag, läs igenom mitt senaste inlägg och tänk så här:
club funny club fanny
så ska det vara!

det var iallafall hur kul som helst! trodde jag att jag skulle dö, bokstavligen, har inte skrattat så mycket på länge


men allt roligt har ett slut och jag hann faktiskt inte ens hem innan det "omöjliga" hände...
jag krockade med en bil och flög i diket. så det kan gå.

men ingen fara med mig, jag mår prima med bara lite ont i fotleden.
men min underbara cykel som jag inte ens ägt i två veckor mår inte alls så prima. den kanske aldrig mer kan användas tyvärr, men jag håller mina tummar.

nu ska jag somna tidigare än igår.
 sov gott



Im a movieholic

Hejsan bloggen, mötet idag gick bra. Kändes skönt att slippa ha mina föräldrar med. Har inte hänt så mycket speciellt idag, träning kompisar osv. Samma skit som vanligt. Ikväll blir det nog film maraton, I ♥ natt. Håller på att se en prinsessas dagbok, sen blir det att se john tucker must die. filmberoende = jag. Men jag ska fortsätta se filmen, skriver kanske mera under natten. Men ta hand om er, hejdå.




hos clara

hej, sitter nu hos clara och roar mig själv medans hon smaskar i sig en macka tills klockan blir
20 i då jag måste pysa vidare.

senasre ikväll blire club funny med liiisa, superduper sen hörs vi igen!


nu äre dags att för mig att kila.
- ha det bra!


Stress dag..

Hejsan bloggen Sitter nu på arbetet och håller på att plugga lite med författar saker och sånt. Idag gäller det att vara snabb ! Jag ska på möte klockan 3, sen måste jag cykla hem. Sen klockan 5 har jag träning. Så det blir att skynda sig. Sen ikväll tror jag att jag ska dra till klippan, sitta där och snacka skit om folk ;). Måste plugga nu.. Skriver senare, ta hand om er hejdå.

Ska fixa mer bilder när jag kommer hem och sånt! .








Godmorgon!

nu är jag vaken och tänkte passa på att hinna presentera mig själv lite innan jag sveper i mig mitt "kaffe" och sen cyklar till skolan med Marcus, duktiga barn säger jag bara!


nu hoppas jag att ni kan läsa vad det står för jag har inte tid att förstora eller nånting, jag måste skynda.
tänker också passa på att förvarna att jag nog inte kommer hem förrän..ja ikväll så ni får vänta på mig tills dess.

ha en bra dag!


paus i presentationen

tar en liten paus i att fixa presentationen som inte är det lättaste för en halv efterbliven typ som mig själv då.

iallafall så har jag två saker på hjärtat just nu..

1. kom på att pga av bestraffningar (suck) så kommer internet att stängas av halv 10, vilket innebär om 7 minutas, = att jag inte hinner publicera presentationen ikväll, ska försöka fixa det imorn på morron om jag vaknar i tid.

2. katten på headern har inget namn, jag namnger den härmed till Frans, så nu känns allt mycket bättre

det var allt, godnatt antar jag eftersom att jag inte lär hinna höra av mig innan jag somnar.
- ha det bra, sovgott!

Sprungit

Hejsan bloggen har varit ute och sprungit med rebecka ikväll, det var riktigt skönt. Trodde att jag skulle dö, men det gick verkligen bra att springa. Allt går med lite vilja! Har nu duschat, sitter och ser på tv. Ska börja gå och göra mig klar för natten nu. Är hur trött som helst... Så går det om man somnar 6 på morgonen.  Ska gå nu ta hand om er, hejdå.


mitt första inlägg!

nu skriver jag mitt första inlägg, nice!

nu har jag tränat ett tag, känns bra, laddar för beach 2010

iallafall, ska duscha nu, hörs nångång efter det, tänkte presentera mig själv lite grann. låter bra va ?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0