Lätta på hjärtat



Har suttit och skrivit av mig lite i mitt block. Finns ju massor med saker som händer som man kanske inte vill berätta för folk. Men måste få ut det på något sätt. Jag skriver av mig. Jag skriver på papper, i block, blogg osv.
Använder ni er av något sätt att få ut saker på?



Middag > ingenting

Åt middag för en stund sen. Just nu händer inte så mycket, tar det lugnt. Är helt slut. Skulle behöva sova några timmar egentligen! men om jag gör det så kommer jag inte kunna sova inatt.. Så jag får försöka hålla mig vaken. Men iallafall senare ikväll så händer ingenting. Blir att köra kort eller något, men annars inget. Men jag ska fortsätta chilla. Ta hand om er, hejdå.




DONE!



nu ska jag skynda skynda skynda ner till bussen, alla vet redan att jag är expert på att missa bussar..och det får verkligen inte ske nu, för då är det baaad.

iallafall, ska sova hos emelie så vi hörs inte förrns imorn. ha en trevligt kväll!

right now



PDOL gäller ikväll med, och nu ska jag satsa på att ha ännu roligare, YEY!
iallafall, försöker lära mig att locka mitt egna hår (se resultat på bilden ovan) så ja, ni får vänta er fler lockiga kvällar och dar från min sida. ikväll är som ni ser en av dom.

nu ska jag fortsätta samt mätta mig själv med en sån där drick middag.
hörs innan jag far!


PDOL

okej, utan bilder ska jag nu berätta om gårkvällen lite snabbt.

började med att jag och agnes fick skjuts av nån som jag inte minns namnet på, sen gick vi och väntade på att matilda, rasmus osv skulle komma och då träffade vi viktor, simon och albin som agnes kände så vi hängde med dom. sen träffa vi matilda osv när vi såg salem.

nej vet ni vad, jag orkar inte. jäkla lame!
jag hade kul, lyssnade på musik, åkte karusell, dansa, träffa folk, skratta OSV

och ikväll kör vi igen!!! redy set go!
ska börja göra mig klar snart, hahaha för jag vill inte stressa.

HIPP HURRA!!!

efter att återigen ha blivit väckt av telefonen, dock var det tio i ett följt av ett rätt trevligt samtal så är jag nu vaken och har hunnit med att gratta min bror i efterskott!


så såg jag ut när jag dansade fram till david sjungandes "ja må han leva" med denna låt som hjälp


så min lillalilla bror är inte så liten längre, 11 år har pojken blitt!!! två är till 13!!! dom växer upp så fort..

nu skriker min mage efter mat!!!!

hemkommen!!!!



har haft en skitkul kväll!!!!
är dock för trött för att orka skriva ett endaste ord om kvällen, faktum är att jag nära på sover när jag skriver detta. ska bara pressa i mig en macka, hungrig var jag minsann när jag kom hem!!!
det ar jag rätt att vara innan mackan hade jag inte ätit sen middan som är typ 12 timmar sen, och då har man rätt att vara hungrig tyckja!! orkade inte slösa pengar på mat heller, haha

men nu är mackan uppäten så, godnatt!!!

Godnatt !




Den här söta grisen fick jag av josefin& michaela när dom kom och hälsade på mig idag ^^

Men nu säger jag godnatt ha det bra, ta hand om er hejdå.


laddar bilder

jag har faktiskt tagit mer eller mindre bra bilder på gotland!
men fina eller inte så är det massvis med bilder, tills minneskortet vart fullt, damn!

så jag ska försöka knåpa ihop nåt fint av dom, eller så bombarderar jag bara ut alla, hm.
får se vad som faller mig i smaken, men detta kommer inte att ske nu iallafall.
för nu ska jag halsa min älskling ♥cvitamin♥



hemma hemma hemma


jag har nu anlänt hem från gotland, eller ja, för att vara exakt så kom jag hem klockan nio igår.
men det fanns ingen tid alls att blogga ens ett så litet ord som "båt" för jag ruchade raka vägen på toa, sen i duschen och sen vidare ner i nå kläder sen ut i bilen och sen till atorp där jag mötta matilda sen var jag med hon och lina och massa andra. astrevligt!

jamen typ så såg det ut, och trots min sena hemkomst (faktum är att jag kom hem när pappa var påväg att fara till jobbet) så är jag vaken nu, och det är rackarns telefonens fel.. våran telefon som jag levt utan i två veckor envisades med att väcka mig, medans min egen håller kjäften.

iallafall, blidde inte alls så mycket sömn som jag planerat men huvudsaken är att jag är pigg och mår bra!
fast nja, lite lögn där, faktum är att jag inte alls mår så bra, förkyld sen veckor tillbaka och nu huvudvärk och jag anar magont..kan dock bero på att jag inte ätit nåt på länge... ska lösa alla dessa problem med lite c-vitamin.

sen blir det nog kanske att se någon av harry potter filmerna med min bror eftersom att han bad så snällt.

förresten så tycker jag att Josefin har gjort ett dunder bra jobb!! tacktack för hjälpen, du är alltid välkommen hit.

Rebecka says:

Det är med glädje jag nu meddelar att jag, rebecka wallgren har lycjats duscha på mindre än 5minuter! Hallelujah!
Och nu får ni inte tro att jag bara spolade vatten på den tiden, nejnej, jag tvättade håret med både shampo och balsam och kroppen tvålades in. Allt på knappt 5minuter, snacka om imponerande!












(Jag tycker vi ger rebecka en varm applåd! //Josefin )

"from jamaica, hawaii, hollywood?"

Har varit i boliden idag med rebecca och elin. De var nice, alla sov.. hehe, men tillslut vaknade placet. Vi gick omkring, åt på pizzeria(sibylla ?? hehe..), snackade med alle, snackade med strangers, klättrade på traktor osvosv


nu blir det träning! byye

(tråkigt inlägg)

Snabb hälsning

Hejsan bloggen! Orkar inte blogga så mycket just. Massor med annat som händer just nu, Skriver någon gång när jag får lust.

Snart ska jag gå och fixa tuggimmi. Sen vet jag inte vad som händer, ser kanske film. Spelar kanske kort, vem vet. Men iallafall, det kan bli dålig uppdatering av mig. Men nu vet ni det iallafall, men ta hand om er hejdå.


Rebecka hälsar:

Efter knappt 20min på stranden imorse kom den första nakna mannen sptaserande på strandkanten men med hela klockspelet dinglande, efter att ha hämtat oss från chocken slutade det hela med att jag och matilda släptte våra monster fria(som matilda uttryckte det). Så vi promenerade  längs stranden och passerade en påklädd familj och en naken familj bestående av mor far och son. Mycket sol och mycket nakenhet kan kanske beskriva denna dag.



jag är kung i kort!

Hejsan bloggen! sitter nu på rummet. Lyssnar på musik. Har nyss spelat kort, jag vann ofc. Idag har inte hänt så speciellt mycket. Typ samma. Idag blir det att ta det lugnt, se på film. Spela kort, men jag ska gå nu. Men ta hand om er, hejdå.


Yeehaa

Okej nu måste jag verkligen skynda mig iväg. Ska förbi mammas jobb för att hämta min jacka som jag glömde igår i Sjöbotten. Sen vidare till jobb, sen mammas jobb igen, sen trästocks, och affärer(en affär ;P)!!

"Dagens outfit"


Trästocks


Pjuuh

Sorry gott folk, har inte bloggat nå mycket. Men jag ser att marcus räddat alltihop! Har egentligen inte så jäkla mycket att säga just nu, jag måste skynda mig och fixa lite grejer, sen måste jag iväg! Så.. ni får ha en superbra dag :D och så lägger jag in en superhärlig låt!

 


just nu!


två hål i läppen



googel bild ^

Nu har jag två hål i läppen. Är lite svullet och ömt, men ska försöka hålla det rent och hoppas på det bästa! Är ju inget proffs så det finns ju stora risker att det blir infekterat. Men första klarade sig ju ganska bra så vi får ju hoppas :).

Jag for iallafall till stan idag. Fick sällskap av linnea, köpte en plopp ( piercing smycke) och sen så köpte vi godis och dricka. Sen cyklade vi tillbaka hem. Just nu sitter jag och kollar på beverly hills. Såg det sjukt mycket när jag var liten, och nu har det börjat om igen.



Ska fortsätta se nu, ta hand om er hejdå.


In mot stan idag,

Idag så blir det troligtvis att fara in till stan. Måste in och skaffa piercingar, sen ska jag gå runt och kolla lite. Sen vet jag inte riktigt mer vad som händer under dagen, inget speciellt.

Just nu så sitter jag och kollar på film. Är jättepigg! tror inte det blir  någon sömn inatt... Blir jättesnyggt att komma till stan med stora ringar under ögonen ;) haha. Ne men nu ska jag se klart slutet på filmen, sen ska jag se fortsättningen på filmen. Skriver nog mera under dagen, men ta hand om er. Hejdå.



Det är ju typiskt..

Här sitter jag med bara en strumpa. Varför? Kanske ni frågar er.. jo för att jag tappade ned en burk med kebabsås rakt på foten..

Och den händelsen får 4 får!! BÄÄÄÄÄH!!!!!!

Men trots den otäcka saken så sitter jag nu och lyssnar på musik, och chattar litegranna!
Dagens jobb har varit skoj, och jag måste få fälla några tårar över att detta var sista dagen för det härliga gänget som jobbat där i sommar. Men nu, nu kommer det nya imorrn! Blir spännande :)


Rebecka hälsar

Det är med glädje jag kan hälsa att jag numera är välrdsmästare i minigolf!
Med genomsnitt 3 slag på varje bana finns det få som kan mäta sig med mig i detta nu ;)

Ojoj

Förlåt för att jag inte uppdaterade nå mer igår! Men iaf, när jag kom hem så åt vi grillat, mumma.
Sen kom Linnea, och vi fortsatte se Star Wars!! Yeah!
Iaf, sen när hon for så duschade jag, och gick och la mig! Nu ska jag iväg!


Så ser jag ut idag! ^
Fast.. med en gladare min :D:D:D:D:D:D

Morron världen

Okej, blir inte så stor uppdatering idag skulle jag tro. Om det inte är så att marcus får skrivarsjukan och börjar mala på med inlägg. Ja, vi får väl se hur det blir!
Men iaf, ni får har en mycket bra/skön dag, så skriver jag mer ikväll !!

Puss och kram.... skumbanan?


Hälsning från rebecka:

Nu är jag i övik och skulle gå på toa. Oturligt  nog råkade jag ta fel och gick in på killarnas. Och inte blev det bättre av att jag märkte att jag gick in dusch ingången och möttes av en naken ung man, skam skam skam.. flydde ut andra dörren och gick på toa på rätt ställe.
Det var det, nu ska jag fortsätta akta mig för mygg.

Godnatt!

4 randombilder på rebecka i randomordning











Tillbaka! kanske... vem vet.

Hejsan bloggen! im back, iallafall för stunden. Sitter just nu och ser på buffy. Händer inte så mycket mera ikväll, typ sitta framför datorn och tvn. Idag har det inte hänt så mycket. Hade egentligen halv-planer, men inget av det blev av. Så jag blev sittande hemma och har spelat kort för mig själv typ. Imorgon får det bli att hitta på någonting! Men nu ska jag gå. Men ta hand om er, hejdå!.



Josse is in tha house !!

Omg, jag bloggar på catkidz!! Okejokej, rebban åker alltså iväg nu. Jahapp, vi får önska dig en trevlig resa, och en trevlig semester :D hälsa fåren!

Okej, iaf så har jag jobbat hela dagen. Så jag är sjukt trött.. Orkar knappt stå på mina ben :( :o
Men jag måste verkligent tvätta bort detta.. clownsmink nu! Kan inte se ut såhär hela kvällen. Inte de inte.

Ne, men nu ska jag faktiskt gå och fixa några saker! Men jag kommer nog med fler inlägg under kvällen. Räkna med det!


dags att packa!

då vare minsann dags att packa, sannerligen.
har brottom med det och har massor med andra viktiga saker ofixade ojojoj, hur ska detta gå?

iallafall så har jag fixat en gästbloggare...josefin!!


men fortfarande känner någon liten stackare där ute ett stort behov av att också få gästblogga så här av dej så ska vi se vad vi kan göra. finfint.

får se om jag hinner höra av mig nå mer, det hoppas jag men det beror helt på hur smidigt packandet går, ehum. aja, annars hare fett bra tills jag kommer hem!

godmorgon!

godmorgon världen!
jag börjar denna dag med att visa en rejäl hög med bilder, från locshen (???) före och efter föreställningen och sen också några bilder från avslutningsfesten, så nu är det bara att titta.







så det var det, nu är det slut, finito, kaputt.
inge mer, inge mer rosa smink, inge mer totally flätat hår, inga fler peruker, inget inget inget. borta, bort blåst med vinden, slut, finito, kaputt

nu ska jag äta frukost sen leta reda på någon som kan tänka sig att gästblogga medans jag är borda, sticker ju som ikväll och kommer inte hem förrän, nästa onsdag eller nåt. så jag ska hitta nån som kan ersätta mig, samt skaka liv i marcus. får se hur det lyckas.

är du intresserad av att gästblogga?
hör då av dig till 073-0893276

tack och bock!



bilder från igår




okej, det vart bara två bilder, men aja.
iallafall så har ju internet inte fungerat och när det väl fungerade igen så var jag på den sista det susar i säven föreställningen eller så var jag på avslutningsfesten. (bilder kommer så snart som möjligt) känns så sjukt konstigt att det liksom är slut, ingen mer teater. inget mer rosa smink i ansiktet, inte alls.. liksom bara..slut. smaka på ordet, slut
men det är bitterljuvt, så det är inte bara pest och pina utan det känns skönt att vara totally ledig, men det är ju människorna jag kommer sakna mest. men nu är det så att allt roligt har ett slut och förhoppnings vid väntar roligare roligheter runt nästa hörn.


UTMANINGEN



så, detta är då en film om min gårdag. eller ja, en del av den. måste erkänna att jag gillade detta mer, att filma lite nu och då på kvällen och göra en film, så bered er på mer sånt här.

ikväll så har jag varit med agnes, fattar verkligen inte varför jag inte umgås mer med henne...det får det ta och bli ändring på, banne mig!
men nu orkar jag inte skriva mer, hörs imorn!

vilken duktig bror jag har minsann



har ingen aning om hur jag riktigt kom i kontakt med det här videoklippet, råka ba hitta det och tänkte "så värdelöst" tills jag på något märkligt vis fick syn på att det faktiskt var min egna bror som stod och högg ved.
genast vart det lite mer intressant, duktig pojke

godmorgon!

nu är jag vaken och vill be er att dra ett streck över det jag sa igår...ni kommer inte alls få bekanta er med "utmaningen" än på länge, youtube är ju inte känt för att vara min vän riktigt, men nu tycks jag ha löst problemet, har ingen aning om hur men, löst äre iallafall. nu väntar jag bara på att det ska laddas klart.

försöker få josse att skjutsa mig till atorp, min cykel är ju kvar där och den har jag stort behov av. särskilt nu när inga föräldrar finns tillhands för att skjutsa om det kniper. så den måste hämtas!

godnatt

"utmaningen" kommer imorn, för det gick finfint!

alltså min hals!!!



nu ska min hals banne mig bli bra igen! den ska återfå sitt ursprungliga skick!!
för i nu läge kan jag inte ens svälja utan att vilja skjuta mig själv!!! (dramtiskt överdrivet)
men det gör fucking ont iallafall...och det ogillar jag!!

nu ska jag ta mig an en ny utmaning i livet, typ. och alla som läser denna blogg kommer ta del av denna "utmaning" om det nu går som jag vill. ska undersöka den saken..nu!


MÄTT

isåg just att jag glömde ta kort på min mat som bestod av en hamurgare (utan bröd) och några stackars pommes. men så intressant bild vare inte, denna är faktiskt mer intressant...
 


men nu håller jag iallafall på att dölja min nakenhet och sen ska jag flyga mot matilda.
lät lite skrämmande, men så kan det bli ibland.

MAAAT

det är en spännande syn detta, en kvinnligvarelse springer runt halvnaken med knutar på skallen och sjunger och dansar i springande sted till "i'm walking on sunshine..." (nånting) och försöker fixa någon ätbar mat till sig själv med spis och ugn medkopplad, duktigt duktigt!


om fallet inte hade varit så att jag haft aningens mer kläder på mig skulle jag visa bilder på spektaklet, men det låter jag bli nu.

hörs efter maten!

amagaaad it's brottom!!!

slängde just ett öga på klockan (haha, bara jag som ser en hyffsat rolig bild framför mig??) och såg att den var hela tjugo i ett, panik!
nu måste jag skynda, men för att detta inlägg inte ska bli helt värdelöst tänkte jag visa en film från igår.


sådär, nu är det bara halvt värdelöst, det känns ju bra.
hah, måste bara få rädda min egen heder och tala om att det var meningen att låta oangagerad!!
bra, nu när den saken är avklarad kan jag lugnt och lättat säga,
hejdå och ha en bra dag, nu väntar jobbet!

då var allt normalt igen

efter en mycket händelserik halvtimme, timme vid msn chatten är allt åter lugnt igen.
det är ju ett helt tränings pass försig att chatta med 7 (?) om jag ränknar rätt, personer, varav 3 är i samma ruta där samtalen rusar lika snabbt fram som rymdraketer eller nåt annat snabbt. sen resterande 4 är inte dom segaste heller och alla samtal är också mer eller mindre intressanta, iallafall tillräckligt intressanta för att man inte ska kunna avbryta dom bara sådär. så ja, jag har fått huvud och fingerträning så det räcker och blir över.

nu vill jag bara sova, ska ju trots allt upp rätt tidigt imorn om jag fullföljer mina planer. klockan är ställd på tio!!
godnatt!!

konsten att leva som sjuåring

jag och josefin har nu lekt oss själva som sjuåringar, för japp det har vi varit en gång i tiden, och då var vi också vänner, och hade också picknick på just denna bro på sommarn, nu har vi gjort det igen!






fett synd bara att det inte finns nå bilder från den gammla goda tiden...menmen, om vi "återupptar traditionen" om nio år igen så finns det bilder. om nio år...hjälp då är jag 25!! haha


bilder från stranden!



jordgubbar♥

två lirare

observera fågeln, tror han hette filip om jag minns rätt..

för vissa lirare vart det för mycket sol, tur att solstolen även går att använda som solskydd

matilda och rasmus dök upp!  hurra hurra hurra för matilda förresten, 16 år!!



trött lirare

fint podie (som matilda beskrev det) av..matilda

jag blir bättre minsann!
nu ska jag duscha sen ut med josse, kanske nå fler. får se.


efter en dag på stranden...




om ni har tid och lust kan ni alltid samla ihop dom röda orden och bilda en mening. oo spännade va?
jag har kommit på den själv, hur duktigt är inte det??
så tänk så det knakar, det är en mening som ligger mig varmt om hjärtat, eller nånting sånt!
 

who are you?were are you going?

Who are you? were are you going?
- tho the beach

                                         - mr.beans holiday

och jag ska följa i mr.beans fotspår och fara till stranden. jag tar med mig sofia, blir fint.
hoppas bara att det inte blåser så mycket att det blir kallt. hoppas hoppas hoppas.

ttar med mig kameran så jag ska försöka ta lite bilder. lycka till!
ha en bra dag!

godnatt

nu ska rebecka somna, och hon ska också sluta att skriva så långa bildlösa inlägg.


kvällens lärdom:


in case of dålig syn:
gott folk,
lyssna noga och bär med er detta i livet..
- kasta inte bananer på främmande människor!!
det gjorde jag och det slutade inte så vidare lyckligt kan jag tala om, dock är pratbubblan för liten för att jag ska rymma att berätta mer om händerlsen här, så vi ses utanför den..

och nu ses vi igen. såhär var det:
vi körde burträskbingo (för ni tror väl inte att jag normalt går och slänger bananer på människor??) och det bestämdes att det var jag som skulle ha den stora "äran" att kasta en banan på nån random och sen låta som en apa. sagt och gjort det gjorde jag, det kom på film och vi var 300 poäng rikare! pure lycka

vi fortsatte vandra vägen fram i jakt på nya saker att genomföra, och tio minuter efter banan grejen kommer tjejen (offret) fram till oss och kollar på mig och säger "du muckar med fel bimbo, fattar du det??" jag står i total chock och säger nåt i stil med "men vi körde burträskbingo, förlåt ta det lugnt!" hon börjar knuffas och fortsätter snacka om mucka, och att hon är arg och allt. tvingar mig att ta bort filmen (vilket jag inte gjorde, 300 poäng, come on!!) först då slutar hon andas på ett hotfullt sätt och alla tecken på att vilja döda mig är som borta och hon går och ska tydligen ha sagt "ha en bra kväll" ja, det var ju ett trevligt sätt att avsluta det hela på.

själv fick jag bita mig själv i tungan för att inte skratta högt medans hon var i närheten, det kändes ju lite onödigt. och nu i efterhand är jag bara besviken att jag inte ens fick en bitchslap, inte en enda bitchslap fick jag..jag kastade ju en banan, ska jag komma ostraffad med det? det tycker jag inte!
visst visst, jag fick lite knuffar och kvinnan tog även ut sin ilska genom att ta på mina bröst, jominsann det gjorde hon allt. men inte bitchslap, nae. men life goes on.

annas på pizza

innan jag börjar detta inlägg for real vill jag bara ställa en fråga som ingen behöver svara på, men jag börja bara fundera..hur många förstod förra rubriken?

iallafall är jag nu hemma från teatern (fett ovanligt!!!) whatever, ska se om jag hinner duscha innan mat eller om jag måste äta innan dusch, djupa funderingar sannerligen..!
ska iallafall fira matilda och elsa ikväll. super nice!


nu blire iallafall mat, sen dusch och i bästa fall hinner jag höra av mig innan jag far.
annars får ni ha en kul kväll!

proffs naglar

godmorgon!
väcktes rätt så nyss av min mor, hmm så nu har jag minsann lite brottom..men det ska nog gå bra.
iallafall så känner jag mig riktigt riktigt opepp på teater idag. eftersom att det är massor med sol och allt.
vill fett mycke mer till stranden eller nånting, men aja. kommer ha tid med sånt sen, hoppas bara vädret håller sig.

i brist på annat får ni se en suuuper fin film från min och matildas cykeltur när vi hamnade rakt in i mr beans holiday filmen. självklart måste man testa hur det skulle vara att var mr bean då..


jassi, jag föreslår att vi alla skrattar åt slutposen på 3,
1..2..3..HAHAHAHAHAHAHAHAAHA
så då var det gjort och innan jag slutar detta inlägg måste jag få tillägga att jag fet diggar mr bean. tycker att han är grym!

stads










wow!
asså inser ni hur sjukt duktig jag har varit??? nästan så att jag förkänar ett pris, men bara nästan.

iallafall så började allt med en karusell som ni kan se, det var en snurrig en också. riktigt riktigt snurrig men riktigt kul. det finns skräckbilder från allt för trevliga vinklar som gjorda för att visa min skönhet från sin bästa sida när den är som bäst, kan kanske visa sen, om ni är riktigt snälla och om jag är på bra humör förstås!


sedan stötte vi ihop med moa, adam, rasmus och emma? vi åkte den karusell som jag kallar snurrgungan, och enligt mig är den fett kul!! sedan åkte de lyckostar som hade pengar over the top det vill säga rasmus, gabriella och sofia. jag, moa och emma slog oss samman med richard och roade oss finfint på sidan av karusellen.

sen lämnade alla mig för evigt. då krokade jag arm med olov(f) , hmm, vet inte hur han stavar..
iallafall, olov, markus och nån som jag inte kan stava namnet på, hehe. så jag hängde lite med dom tills sofia återvände från det döda!! då följde vi dom till busstorget för dom skulle hem. tur att dom är snälla, för dom sprätta lös sina band och gav till oss, och med hjälp av klibbiga tuggumin (fräsht, jag vet) fick vi banden att sitta lika prima som om vi betalat för att få egna.

så lyckliga som barn på julafton bagav vi oss tillbaka och in på "band området" och lyssnade på det ända alternativet som fanns, e-type. kan inte påstå att jag egentligen är stormförtjust i honom, men det var skitkul!
1. det var ju gratis
2. man kan ju endå de flesta låtarna..
3. jag rörde honom!!! observera att jag rörde håret!!
4. jag och sofia såg till våran förvåning att den supersnygga liftvakten som liftvaktade i fjällen denna vinter var närvarande i publiken, så nära att han rent kunde svetta ner oss!!

sen for sofia och jag träffade johan och umgicks med han tills jag var tvungen att träffa elin, så jag tog farväl av johan och slog följe med elin, sanna, johanna, moa och samuel?. vi hamnade på max en stund. sen for jag.

typ så har min kväll sett ut, utan alltför grova detaljer.
godnatt


nu far jag mot stan

det blir stadsfesten för mig ikväll, ska möta upp sofia och gabriella där, sen får vi se vad som händer.
eller ja, antagligen hänger vi där, det kan ju vilken barnunge som helst lista ut.
ska iallafall försöka ta rikligt med kort, som får visas på bloggar. det är nyttig träning det här.
mysmys, hare bra!

min "nya" mobil

visste ni förresten att jag kind of har en ny mobil? kind of


där har vi den!
åh vad jag älskar den, ja det gör jag♥

tyvärr är den inte totally min..det är nämligen så att jag har bytlånat med sofia, så så ligger det till.
men man får vara glad så länge det varar liksom.

nu ska jag iallafall försöka komma i kontakt men den andra sofían eftersom att "mobilsofian" inte svarar, fast dey verkar inte denna heller göra men, önska mig lycka till!

frukta för halsen

min hals är inte skonsam med mig alltså, verkligen inte!


finns många saker som inte står rätt till på bilden, men iallafall. ont göre sannerligen!!!
funderar på om jag orkar hitta på nåt ikväll, vill ju egentligen, men jag är så jäkla slut och illamående och allt så vettefan riktigt om jag pallar. men jag kommer känna mig så dryg och uttråkad om jag inte hittar på nåt..

men får se, kanske, kanske inte.


ännu en morgon

vaknade klockan sex och insåg att jag var sjuk, på alla sätt man kan vara sjuk på..feber, huvudverk, magsjuka, yr, kallsvettig, ont överallt, frysa..blablabla osv..
men sjuk eller inte, teatern måste spelas, det finns inget som heter sjuk där, så det är bara att suck it up and be a man!

så här otroligt glad och söt är jag när jag är nyvaken och sjuk på köpet!
ja, jag vet att jag sa att jag vaknade sex, det gjorde jag också, men jag somnade självklart om, kan ju iprincip inte vara vaken alls när jag är sjuk.

faktum är att jag vill, och måste sova nu, men jag kan inte riktigt, för som sagt ska bege mig till teatern om en timme ungefär, och då blir det inte så bra om jag sover. som sagt, bara attt suck it up and be a man!

imponerande!

jag är hemma innan 3 på typ, 3 dar? bra jobbat iallafall tycker jag
iallafall, jag har varit med markus, oscar och amanda. trevligt trevligt
tog faktiskt lite bilder, men..dom är inte godkända att visas tyvärr...ska se om jag hittar nån tilåten, ¨men den visas isåfall imorn. för jag är typ fett trött nu och vill bara sova mer än någonting nästan.
så, godnatt!

time to leave

nu ska jag allt ta och röra på fötterna och cykla till atorp och vara med oscar, markus och..ja nån okänd.
sen får vi se, blir nog kul.


haha jag har nu orsakat er alla med mardrömmar med dessa (speciellt den sista) bilden. någon borde anställa mig att jobba i ett spökhus, det vore minsann inte illa.

iallafall,
ha en kul kväll, för det ska jag!


kvällsplaner

nu har jag just ätit. oj vad det känns som att jag äter hela tiden, verkligen hela tiden bara "nu är jag hungirg" "jag ska nu tillfredställa min mage och ge den mat" "nattmat" "nu ska jag bara äta lite" matmatmat..händer det något annat i mitt liv eller?

jo det gör det som tur är faktiskt. iallafall så har jag inga fasta kvällsplaner vilket känns fett tråkigt faktiskt, men jag jobbar på det och hittils går det fint. ska bara fixa mig osv. sen talar jag mer om vad jag ska hitta på om det intresserar någon.

gårdagen

min gårdag började i princip med att cykla till stan och bli bjuden på mat av min mamma.
maten åts i parken, dåligt val efter som att en mås sket på mitt ben och någon stanns på mamma, inte huvudet men nästan tror jag. fruktansvärt ovänligt tycker jag!
fick senare på dagen veta att måsarna siktar in sig vars dom ska skita!!! nu rackars är det krig!!

sen iallafall var det teater och ja, förutom att publiken ställde sig upp och apploderade var det väl ungefär som vanligt. sen efter teatern, kring nio for jag, rebecka, lovisa, cissi och marcus till rebecka och såg life of brian, fin film där alltså.
sen nångång kring 12 for vi tillbaka till stan, jag och marcus lyckades minsann "planka" oss in på stadsfesten, inte för att det var alltför svårt, faktum är att det inte ens var planerat vi vara bara vips inne. sen när marcus for hängde jag med pone, sofie och nå andra på max tills jag for hem. påvägen hem fick jag utsättas för känslan "hjälp jag är en dålig medmänniska! eller?" när jag cyklade förbi ett hus där en brun kanin sprang runt helt utan stängsel, bevakning eller nånting sådant. då tänkte jag "hjälp, det ser inte bra ut, borde jag göra nånting?" men jag resonerade att jag bara skulle skrämma ihjäl kaninstackarn (det var nämligen så min kanin dog...) och sen om jag skulle lyckas fånga kaninen levande, vad skulle jag då göra med den? väcka huset klockan halv 3 på natten? utan att ens veta om det var just det husets kanin..eller skulle jag ta hem den? men vars skulle jag förvara den? så helt enkelt lät jag det vara...vilken äcklig typ jag känner mig som, jag kanske lät en kanin dö...eller en kanin försvinna...hemska hemska jag, förlåt!

typ så, väldigt snabbt berättat.



update: dett inlägg skulle ha publicerats kring halv 12 denna morgon om inte internet hade slutat fungera, sorry


skit i det, godnatt!

äh, vet ni vad, jag orkar inte, or-kar in-te! orkar inte, så enkelt äre.
jag ska äta mina pommes i lugn och ro framför någon mer eller mindre bra film, mm så äre.
jag berättar om min dag imorgon om så önskas eller om jag överhuvudtaget kommer ihåg.

godnatt och sovgott iallafall.


nattkäk!

nu är jag hémma och min mage bullrar som en helarmé på hårdastestampar marsh eller nånting sånt och därför gör jag min mage glad genom att göra en hel bunt med pommes år mig själv, fett nice!
är ju en grym kock btw kan jag tala om för er som inte visste...ehehe, ja. precis så.

iallafall, sitter och muttrar lite över alla som dör mitt i sms konversationer och liknade saker, ytterst irriterande! är det bara jag som faktiskt sitter vaken än? tur att oscar gör mig lite sällskap på msn iallafall, pyh.

[bild saknas]

iallafall, tänkte raffsa ihop min dag lite snabbt om en stund, ska bara hämta pommesarna som jag är rätt säker på att dom är klara vid det här laget, nytt inlägg kommer snart!

ingen rubrik

nu ska jag inte i duschen och få bort solklibbet eller va fan man ska kalla det riktigt.
sen ska jag till stan och bli bjuden på mat, det kallar jag lyx! haha 
 
sen hörs vi nog inte förrän ikväll/inatt eller imorgon om jag somnar eller sover borta, ingen vet.
hejdåååå

sol sol sol

jag har nu legat och halvsovit i solen sen klockan 11 undefär,  men har också hunnit med en liten springtur på studsmattan med min bror. samma broder ska jag även be vattenkriga med mig.

i solen har jag även läst min klass kära klassbok, rent rörande.
jag ska verkligen göra det jag är bäst på (?) och visa min kärlek till dom, någon regnig dag i sommar då jäklar smäller det. men nu ska jag svalka av mig, vattenkrig!!!♥



oj, insåg nyss att inte riktigt hela klassen var med på denna bild..men jag älskar er ändå

godermorgon

nu har jag då kind of återhämtat mig från gårdagen, och kolla på klockan gott folk...10.29!!!!
väckarklocka iof, men iallafall, jag fetdissa den ju inte iallafall, så nu är jag vaken och har hela dagen framför sig.
men nu måste måste måste jag äta!! jag är så hungrig så det känns typ som att jag ska svimma..intebra!

skolavslutning, 9c1♥♥


i nåt inlägg ska jag uttryka all min kärlek till min klass, i ord, men inte här och nu.
nån gång när jag känner mig kärleksfull.

kul kväll!

jag har haft en riktigt jävla awesome kväll asså!
men jag berättar mer om det imorn, för jag orkar inte riktigt skriva. men visa bilder kan jag allt!




sen blidde det inte fler kort, men rätt många för att vara jag, inte sant?

fick iallafall en fråga, eller kanske ett förslag, eller nej, önskemål, där har vi det!
ett önskemål om att jag ska berätta mer om min familj, hmm, tja det kan jag väl göra om så önskas, men inte nu. det orkar jag inte, det enda jag skulle orka är om josefin skulle logga in på msn precis nu!!! men det gör hon inte, för hon sover säkert...

iallafall, jag kan visst skriva om min familj, men vad är det du vill veta? du (ylva) får gärna kommentera en gång till och berätta alla dina önskemål så jag vet lite mer exakt vad jag ska berätta. meen, nu ska jag sova!
godnatt!


min dag hittils



så där har det sett ut, ungefär.
jag vart dock tvungen att morra lite åt den vanligtvis söta katten, men han flög faktiskt på mina hörlurar som om dom vore hans mat eller nåt.

sen vart jag även inspanad av en fluga, jo tack, man tar vad man får. 
nu har jag aningens brottom faktiskt!!
kvart i fyra visar klockan, och remeber att jag told you att jag skulle samlas klockan fyra?? ja, det gäller fortfarande, ujuj, det kan bara inte sluta bra..
men jag ska göra det bästa utav situationen.

sen vet jag inte riktigt när vi hörs.

svampbob fyrkant



måste bara få förklara att han inte kan texten (inte jag heller för den delen) så därav om dom små lite halv pinsamma tystnaderna ibland, men sjunger gör han minsann!

fin film med ett inte fullt lika fint namn

morgonmiss

jag min dåre väckte mig själv redan klockan 10..
anledning?
jo, jag trodde nämligen att jag skulle samlas klockan ett, men halv ett insåg jag att jag inte ska samlas förrän 4, kan ni förstå det? jag hade inte behövt tvinga upp mig själv.. men jaja. nu är jag vaken iallafall och har ett par timmar på mig innan jag ska samlas, fiiint.

JAG MÅSTE JU VA SÄMST!!!

hur lyckas jag?? jag är trött som ett as och vill inget hellre än att sova och ändå så är jag vaken nu?
jag får inte ihop det, vad tänker jag med?? ingen aning!!

men jag behöver sova, jag behöver sömn, jag behöver..ja jag behöver massor, jag behöver...ja precis, precis så.
hörs imorn när jag är piggare och på bättre humör, tack och godnatt!

kvällens sovlåt







bilder

här kommer då bilder, som jag lovat




början på en låång och trevligbåttur där snacket vart för intressant för fler bilder


vi tog en mysig promenad bland alla ängar i den vackra kvällssolen...

vi stötte på den största skalbaggen i've ever seen!! den var huuuge!! och snabb som jusaine bolt (det stavas troligen inte så, men bättre än inget iallafall)

även en söt liten fågel visade sig för oss, och på en telefonlina dessutom, inte illa

och en asmysig brygga, typ en sån som typ alltid är på film som dom metar ifrån, en sån hittade vi minsann!

sommarben..

ensilda sommarhopp

misslyckade gemensamma sommarhopp

ett lyckat gemensamt sommarhopp!!

när vi återvände hade min bror fått en stor fisk!! usla bilder, men han vägrade posera med fisken, lika så vägrade han att försöka se ut som sin fångst, men frivilligt sjöng han "svampbob fyrkant" medans han fisk fisken att mima efter bästa förmåga framför filmkamera, skumt..

den legendariska kojan som bara blir större och större för varje gång, heja!


i skogen hittade jag denna stackars tappra krigare all by himself..frågan han är hur länge han legat där..?  jag gissar på 7 år, då david var 4 och riddare var en aktuell leksak för honom.


och ja, slottet själv, urmysigt! njaaa, om man gillar total ålderdom så absolut!
för mig är det grymt för att jag gillar total barndom!

sådär ja, då vet ni lite mer om vad jag har haft för mig, nu ska jag frossa i sex and the city, som just tog paus...greeeat

filmtime

orkar inte med nåt annat, ska se nån film som går på 3an, ryktet går tror jag den hette




nån som sett? är den bra?  får väl veta det snart.
iallafall så kommer jag försöka visa bilder i nån paus elelr nåt men nu har filmen börjat och jag borde fokusera, för det kan ju vara så att det är en "tänkar film" som man måste hänga med i och inte bara kolla.
hörs sen!

välkommen hem rebecka!!

jag tackar mig själv för välkomnandet med en ointresserad grymtning för orecis så trött och ointresserad är jag på allt som har något att göra med att leva..



helt fucking död eller nåt.
men blogga måste jag ju, eftersom att ingen annan gör det!! (förlåt marcus)

läges rapport förövrigt är följande..
- stinker...stuga
- kan ej lossa knuten på min skalle, STORT problem...
- mina ben känns som två mjölpåsar
- saknar förtillfället anledning till lycka
- för trött för att hitta på nåt

samt att jag nu har en fundering i huvet..
"varför blir det ibland så att när jag läser (tyst) så börjar jag helt plötslig läsa snabbt, alltså speedat "hejjagheterrebeckavadheterdujagpratarfortochdetärsuperirriterande" nånting sånt, sen efter två sekunder av speed läser jag i slowmotion...helknasigt tycker jag.."

någon som lider av liknade symptom eller bör jag söka upp en läkare? ingen aning.
ska visa bilder snart. hörs!

nu bär det av!

ett stycke billypizza ätet
ett stycke väska packad
ett stycke...ttyg

äsch, har inge viktigt att säga..
ska bara säga hejdå óch vi ses imorn!

Biblan

Hejsan bloggen tog moppen och for en tvärt in till stan. For på biblan och lånade en bok, lånade vingklippt ängel. Så nu sitter jag och läser för fullt, idag händer nog inte så jättemycket. Kanske några kompisar, vet inte. Men nu ska jag fortsätta läsa, ta hand om er hejdå.




rosa



rätt lame egentligen, att visa sånt här, men i brist på  annat liksom.
vart iallafall befalld att ta spruta nr 2 ur triologin. ursh och aj, nur har jag två "fina" plåster på armen, för spruttanten plåstra fel den galningen!!!!

nu ska jag äta, sen packa väska sen lämnar jag stan med sofia, wohooooo

09.40

jo tack, jag är vaken. och tillräckligt vaken dessutom.
jag kan nämligen gå, prata och annat livsviktogt.

men iallafall, jag har inte rikttigt tid att blogga, måste ta mig till stan helst till klockslaget tio!!
sen nån gång idag, runt två om jag har uppfattat rätt så pyser jag till stugan med denna sköna brutta!



och återkommer inte förrän tisdagkvälll, den ni!
men troligtvis kommer jag nog ha tid att höra av mig innan jag far. då vet ni.



sommarkväll

jag har haft en super mysig kväll i sofias stuga med sofia själv och nå andra.
jag vet inte vad dom kände, men för mig så bubblade jag av sommarkänslor, verkligen verkligen sommar kändes det som. perfekt!

provade även på min såkallade fiskelycka, har inte fått en enda liten firre på tre år, minst!
skulle det bli nån ändring nu? icket.
den enda fisk jag kom i kontakt med var sofias fisk som bekantade sig med mitt hår, så det fick lukta fisk resten av kvällen, myys? njeee




iallafall, så var det en riktigt mysig kväll. och nu berikar jag min mage med vaniljyogurt och bulle. men yogurten är slut...så då äre bara att tugga i sig bullen som faktiskt var riktigt äcklig..


ett stort PLUS på att jag är fett sexii när jag äter den!!!!!!!!!!


ehehe....ja, det kan man ha helt olika åsikter om.
tänkte kanske ta och visa de vänliga och tillåtna bilder som togs i fredags, vilket inte var så många, som sagt suger jag verkligen på att komma ihåg att ta kort, ta med kameran, check! funkar prima. men ta kort, wa wa wa waaaa ("failljudet")

får se om jag orkar. är rätt trött och ska banne mig upp tidigt imorn...redan klockan 8..ojoj.
godnatt


up, up and away!

nu hörde jag allt att mamma kom hem!
nu bär det av ut mot havet, fiiint

och denna låt passar ju bra nu...





fast det borde ju vara drottning eller prinsessa, men äh, jag blir nog en fin kung också!
 drar nu, tjing so long !

seeeegdaaag

sjutk seg dag har jag haft. började med att jag vaknade i rätt god tid faktist men lyckades somna om för att vakna klockan två minuter i ett för att inse att detta var tiden jag hade planerat att bromsa in på teaterns parkering...inte bra alls!

så snabbt som aldrig förr packade jag min väska och gjorde mig allmänt redo att fara och 20 minuter senare var jag påväg, dock gick det riktigt riktigt sakta pga världens jobbigaste cykel eftersom att min är fast hos matilda med sin boyfriend (matildas moppe) så det bar sig inte bättre än att jag bromsade in på teaterns parkering kvart i två.

men min snabba tempo återupptog sig och jag lyckades fixa hår, smink kostym och allt samt att ta mig till spel platsen och hinna delta i samlingen, pyh! bra jobbat!

 


sen följde två timmar av extrem svettma!!!!
jag överdriver inte när jag säger att jag nog aldrig har svettats så mycket förr i hela mitt 16åriga liv!!
galet fräsht jag vet, men varför ljuga? sanning rules!
och jag var sannerligen inte ensam, vi var som en enda stor svettig djurarmé!



watch out for the svettbombs!!

nu har jag iallafall återhämtat mig från svettchocken och ska nu kräva skjuts till örviken av min mor.
för sålänge jag inte har min älskade gerda (cykeln) tänker jag inte cykla mer än nödvändigt.
när den är tillbaka kan ni räkna med att jag kommer cykla i princip överallt igen

nu ska jag dra, ha en bra kväll!

den fjärde i sjunde tvåtusentio

mäktig replik!
har inte mycket mer att säga än att jag vaknade för typ 2 sekunder sen och jag är hungrig och att jag ska vara på teatern om en timme.

så roligt vart detta inlägg, ursäkta

pitesummergames

nu kommer det fotbollsbilder, i massor!!! håll i hatten














pyh, då var det kklart. nu ska jag sova!
godnatt.

wow och halo nördar...

Hejsan bloggen sitter nu hemma hos pontus med dom spelar wow och halo och sånt skit. Vi har kört runt lite moppe och sånt ikväll.
1
Idag var jag ju i pite med familjen och karlsson. Roligt var det, såg lite matcher och shoppade. Visar senare! Sen så träffade jag också rebecka där. Sen så har det inte hänt så mycket mer idag, ska vara lite social med linnea. Ta hand om er, hejdå.


HEMMA

nu väntar jag bara på min plattång som jag idiotiskt nog glömde fästa i ett eluttag...ljushuvud!!!


nu tror jag att den är varm nog att anvädas, men det är brottom!!
pga piteå är jag riktigt försenad...puss

mot piteå

ja tänka sig, rebecka ska minsann också till piteå precis som marcus, men inte tillsammans.
ska fara precis nu, och kommer inte hem förrän i eftermiddag nån gång.

men jag ville bara be om ursäkt för mitt betende igår, i'm so sorry
men nu måste jag rusa till bilen, hejdå!

Pite here we come!

Hejsan bloggen nu är hela familjen vaken! Idag blir det att fara till pite. Vi ska se lite matcher, shoppas osv. Kommer att bli roligt. Och så ska karlsson följa med oss. Men jag måste gå och börja göra mig klar, skriver senare. Ta hand om er, hejdå.



hos matlida

nu är jag hemma hos amtilda, här kommer jag att spendera min natt. och eftersom att jag kommer sticka tilll piteå imorn någon gån kring nio hörs vi inte förrän i eftermiddag.

sov gott!

hos agnes

nu är jag hos agnes, eller typhod agnesbror om jag ska vara exakt, har hunnit med sjukt mycket ikvällfaktiskt.. för mycket tror jag faktiskt.......

emil den lilla rackaren har lovat i typ en vecka att han ska gästblogga, men icket! men jag tvingar ingen att gästblogga. men nu ska jag öeta rätt på min mobil, myspys.
sen tror jag att vi drar härifrån, fåe se.

har ni haft en kul kväll. drt har jag!!!!
ha en fortsatt trevligkväll!!!

HURRY!

nu pyser jag mot stan, snabbt som bara den måste det gå!!!
och detta blir nog troligen det sista ni hör av mig idag, för jag kommer inte hem efter teatern och jag kommer att ha fullt upp. sen sover jag troligen hos matilda. så nja, inga fler inlägg skulle ja tro.

ha en grym dag!!!

den första dagen på resten av mitt liv

jag vaknade inte av min väckare klockan nio som jag planerat, nej jag vaknade två minuter i nio av att min lilla lillebror som egentligen inte alls är så liten längre kom och kramade mig. han ska nämligen på piteå summer games och ville väl säga hejdå. det var iallafall ett gulligt sättt att bli väckt på tycker jag. 



det blev mitt sätt att tacka för väckningen,  ni kan ju glo där en liten stund om ni känner för det.
iallafall så är jag riktigt riktigt trött just nu. tror jag fick runt fyra timmars sömn endast...shitshit. men det borde inte vara nåt problem, har ju sovit så fruktansvärt mycket den senaste tiden så det borde gå bra det här.

nu ska jag iallafall ta och packa om min klädfyllda väska sen cykla till ica och köpa typ mat, vi ska nämligen ha grillfest med teatern efter dagens föreställning om jag minns rätt, fast vettefan riktigt om jag hinner grilla..kansek jag inte ens gör. hm...aja, det löser sig på nåt vis. jag får väl köpa nåt ätbart som man inte grillar för mat måste jag ju som ändå få i mig.

men nu ska jag göra mig klar, vi hörs innnan jag far!




min kväll




tanken var ju att våran cykeltur skulle gå från bergsbyn till solvik. men tackvare mitt suveräna lokalsinne så hamnade vi helt fel, i kusmark. men det förstod vi inte förrän två moppepojkar meddelade att vi var heelt fel.
så fel att vi beslöt att det inte vart värt att vända och cykla typ hundra extra mil...så istället fick moppepojkarna putta oss till ersmark.
där slog vi oss ner i en trappuppgång för att gömma oss från myggorna och samlade värme för vi frös som attan och ändå hade jag slängt på mig en tröja som jag råkade bära med mig i min väska. (märkte förresten att jag har mega mycket kläder i min väska och har ingen aning om varför??)

iallafall, när vi satt där i trappgrejset kallade vi dit emil och ja, dom han var med. så ja då kom dom dit. fast dom lät oss inte stanna i den varma trappan inte, nej nu skulle vi minsann till skolan. och så satt vi där, jag satt förövrigt på en bänk som gick minst lika bra att använda som gungbräda.
iallafall så for alle och nån annan som jag aldrig riktigt uppfattade namnet på. då for vi till emil och satt i deras stuga, där fick jag rita på element, mycket trevligt.

där var vi iallafall till att klockan var typ 2 då jag och matilda var tvungna att cykla hem. och ungefär en timme senare kom jag hem.

nu har jag dragit ut på tiden alltför länge, ska ju trots allt upp kring nio!!!
så jag borde sova här och nu, godnatt och sov så gott

soluppgång

jag har nog sett det absolut finaste jag någonsin sett som jag kan minnas, denna dagens soluppgång över kågehamnen, så jäkla fint säger jag bara!! dock är det en bild jag endast får komma ihåg i min hjärna, men det var så sjukt fint!!

iallafall, ska berätta om min kväll om ett par minuter, ska bara skaffa fram lite mat, hunger hunger hunger.

vi drar till solvik, festar med lik(en)

hahahah , jävligt lame försök till en egen "vi drar till fjällen, fest hela kvällen"
men iallafall,


ska cykla hur jäkla långt som helst, har inte ens koll på milen... ojoj hur ska detta sluta mån tro? toppen hoppas jag!

ha en kul kväll, det ska jag!

nämen titta här!

ännu mer funna saker i mitt rum..


- mitt id-kort
- mitt usb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- min fjärrkontroll

bara trevligheter. lyssnar på markoolio också, har det blivit nån slags städtradtion att jag ska lyssna på markoolio?
iallafall så hörde jag nu en sak i markoolios låt in med bollen i mål
ni vet i mera mål?  då sjunger han hör korvgubben fråga "ketchup på den?"

och i in med bollen i mål sjunger han hör korvgubben fråga "är du här igen?"
helt suveränt tycker jag !!!!

iallafall har jag städat klart nu och bli är mitt rum renare än det varit på flera veckor!!!
nu ska jag snabbt som attan in i duschen, sen äta och sen vara på stan klockan sex och sen ska jag på något vis ta mig till solvik och tälta med matilda, det måste ju gå bra? eller? haha
annars får vi improvisera, kul!

nämen kolla här!

mitt i min storslaget snabba städning stöter jag på denna främling, och jag undrar..


jag har nämligen aldrig sett den förr, chansen finns ju att det skulle kunna vara min brors, men jag tror inte det för jag har aldrig, verkligen sett den förr..
så kan det vara så att jag av ren tankspridd het fått hem den utan att jag visste om det? har jag råkat sno den från affären helt omedvetandes??

har ingen aning, men är det din kan du ju höra av dej för en följdfråga för att jag ska kunna försäkra mig om att just du är den äkta ägaren.

nu tillbaks till städningen.

fikadags

nu ska jag fika med min far, sen ska jag städa!!!!


lyssna på det här sålänge, tror jag gillar det faktiskt.
varför ska jag alltid ta så långt tid på mig innan jag vet om jag gillar nåt??
klura på den kan ni också göra, för jag vill gärna ha ett svar på den frågan.

åh, det var alltför länge sen...



just nu sitter jag och funderar på..


varför vissa engelska ord bestyder nåt annat an vad det egentligen gör. nån som förstod? okej, jag ska förklara. vi tar det klassiska ordet hotdog som betyder varmkorv, fast egentligen betyder det ju het hund..?
det är ju faktiskt lite knasigt, och förrvirrande för småbarn tillexempel, tänk så många barn som kanske frågar sina föräldrar var för man säger hotdog och inte hot..ja var korv nu heter. och sen vet föräldrarna inte, vet nån?

men iallafall jag började tänka i dessa banor igårkväll hos matilda när jag knaprade på et popcorn. då började jag fundera på varför det heter butterfly alltså smörflyg..? det är ju nästan värre tycker jag. en fjäril er ju inte ens ut som smör..! okej, en hund ser ju inte ut som en korv heller om jag fick det att låta så.

iallafall så funderade jag på det, men jag har fortfarande inte riktigt förstått varför man måste krångla till allt så mycket. men det finns säkert en bra förklaring om man bara frågar rätt människa. och den rätta människan ska jag hitta.

men först ska jag städa mitt rum!!!

mitt senaste dygn

jag for ju alltså och lekte på lilleputtlandet vilket faktiskt var riktigt mysigt.
matilda och josefin skötte sin jobb utmärkt!
matilda skulle måla mig till en indian men det slutade som babian istället... så kan det gå, så jag fick gå runt och mumla "asanti sana squasch banana, hey badoba dibadi daana..." eller vad babianen i lejonkungen nu sjunger..

iallafall sen cyklade jag till teatern för att mötas av nyheten att greger som spelade grävling har för stora problem med sin rygg för att fortsätta, så vi snurrade utvecklingen tillbaka flera steg och ställde in kvällensföreställning och repeterade istället UTAN kostym, mask eller nånting med det nya grävlingen. kändes mer än skumt.
får hoppas att det går vägen det här, jag kommer iallafall att sakna gamla grävling.. jag diggade ju som han, menmen. jag gillar den nya grävling med!

iallafall så for jag sen och mötte matilda vid sörböle skolan, jag tvingade henne med mig till coop så att jag kunde köpa  middag, var hungrig som en, ja jag vet inte vad. hungrig som en varg räcker inte.
iallafall så köpte jag lite mat och matilda köpte jordgubbar som vi åt vid älven.

sen for vi till clara och var där en stund med hon, sofia, sofia och lovisa. sen typ tio så cyklade jag och matilda till älvsbacka och hängde med rasmus, nils, per, ante, gustav och elin en stund. tills alla skulle hem för att som skulle jobba. då for jag matilda och rasmus till en lekpark.

väldans vad jag har lekt idag.
iallafall där var vi tills det började regna då for rasmus och det bestämdes på ett två sekunders samtal med min pappa att jag skulle sova hos matilda.
så vi cyklade och vart blötare och blötare för varje sekund, hahah. SÅ JÄKLA SOFT!!!
igår ikväll var en sån kväll när jag älskade regnet, ville bara hoppa och plaska i alla vattenpölar och bara låta regnet regna på mig. så myyyysigt.

iallafall så fick jag låna myskläder av matilda sen somnade vi. sen skulle matilda jobba klockan 11 så klockan 9 väckte hon mig med frukost på sängen, WOW!!
sen cyklade jag barfota hem för mina skor var odugligt blöta, och nu mår mina fötter prima men det gjorde som inte för en stund sen.

då vet ni vad jag har gjort ungefär.



lever i en illusion



hahah det är fan läskigt hur mycket jag lyssnar på denna??????
och jag har ingen aning om varför? jag har inte bestämt om den är bra än..
men jag lyssnar iallafall. och jag har iallafall hittat delen jag gillar mest, skrattet på 2.20
HAHAHAH gryyymt.

nej men jag återkommer med vettigheter om ett tag, ses då

möte

Hejsan bloggen vaknade för en liten stund sen. Har ätit frukost. Ska snart gå och börja göra mig klar, sen blire att dra på bup. Har inte så mycket annars planerat idag, kanske stan. Får se om det blir, annars typ det vanliga. Fotbolls träning, kanske kompisar. Får se vad jag gör... Men nu måste jag faktiskt gå och göra mig klar, ta hand om er hejdå.


RSS 2.0