lilleputtlandet

nu ska jag känna mig som en liten unge och besöka

där två vänner till mig jobbar under sommarn. så jag ska dit en sväng nu.
problemet är bara att jag inte vet vars det ligger, eller jag vet att det är på stämmningsgården eller nåt, iallafall åt det hållet. äh, men det är ingen fara, jag hittar!

tror iallafall inte att jag orkar ta mig hem sen, känns sjukt ovärt iallafall att cykla typ hur långt som helst, sen cykla hur långt som helst tillbak och sen cykla till teatern?? det låter ju inte värt nån stanns faktsikt.
aja, får se. meningen med det var att jag inte kommer höra av mig förrän ikväll/inatt för om jag inte minns fel ska jag vara med matilda ikväll?

kan höra med henne om det idag. blir toppen!

tänka sig!

jag kan säga godmorgon nu, elva minuter över tio!!!!
vilken underbar känsla, jag har en hel dag framför mig, yeehaa!!!

det här kollade jag på inatt, och det kan ni kolla på nu medans jag gör nåt annat.
för jag har fortfarande inte lust att blogga...
 

trött, hungrig och magknip

så trevlig är min kväll, fast det kan ju vara så att magknipen hänger ihop..hm. så jag ska alltså äta.
ursh jag orkar verkligen inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte blogga.

så för erat eget bästa slutar jag nu, för jag kommer bara skriva skit och arga saker.
vi hörs när jag är på bättre humör

nu stan

nu ska jag snabbt som aldrig förr cykla till stan för att fara på ett möte klockan 15.00.......shit!
sen blire raka vägen till teatern, sen får vi se vad jag kan tänkas hitta på efter den.

så nu hör ni inte av mig på länge, så ni får njuta av vädret istället för denna blogg idag.
funkar bra? klart det gör!

godmorgon...

ååh, vad jag blir ledsen, jag hatar att vakna typ ett varje dag!!!
jag vill vakna 11 eller nåt , men jag VÄGRAR att sätta larm, nej fy det gillas inte.

men iallafall, nu är jag vaken och får se till att leva från och med nu. låter bra va?


ursh, men inte ska man ljuga. det är på det viset jag såg ut idag när jag vaknade och sen försökte jag göra en min som beskrev hur jag känner mig på insidan, har inte bestämt än om jag lyckades...

nu ska jag äta frukost, hungriig som en varg!!!

och förresten..

...måste bara få yttra mig om en liten liten sak som jag är riktigt arg och ledsen över.
min fjärrkontroll är bortsprungen...putsveck borta bara..nu måste jag gå hela en och en halv meter och sätta på tvn om den ska på, snacka om jobbigt!

hiss och diss

nu blire hiss och diss snabbare än snabbast här alltså så att jag kan få sova!!

* SOL
visst, inte för att solen och min hy vill sammarbeta så att jag blir brun, men ändå är solen så fruktansvärt grym! varm och ba, ja, helt enkelt grym. och en sommar utan sol vad är det för sommar? nej just det.
skulle jag få bestämma skulle solen få lysa nästan hela tin. aa, finns inte så mycke mer att säga. mer än en stor fet HISS på solen



* myggor
ursh, myggor. världens mest irriterande insekt? ja, det måste nog faktiskt vara myggan, och det som är mest irriterande är ju att den faktiskt inte har nåt syfte i livet. alla kloka människor jag frågar svarar "mat åt fåglarna" men fåglar kan ju lika bra äta maskar. jag hatar maskar men maskar har ändå en mening, som rensar jorden eller nånting ju. men myggor bara sticks, suger blod, lämnar kli medel i huden, matar sin ungar med blod, sen dör dom och ungarna tar över. fast det är ju bara honorna som suger blod, hanarna sätter väl bara på mygghonorna, sen dör dom och ungarna tar över. snacka om korta meningslösa liv. finns ju som inget syfte mer än att suga blod och föröka sig, men varför? för att sen bli uppätna, kul att bli född och veta "min uppgift i livet är att bli mat" näe, det tycker inte jag.
nej en stor fet DISS på myggor, dom skulle jag gott klara mig utan!

så, det var det.
tack och godnatt

home sweet home

nu är jag hemma efter en trevlig kväll. lite förödelse för min del på teatern vart det när ett baseballträ saknades så jag vart utan och fick köra hela krossa padda med händerna fria vilket var en ny erfarenhet, men tydligen skötte jag det galant, tack för den!

sen träffa jag victor och tony en stund innan jag snabbt som vinden cyklade hem till sofia där jag umgicks två sekunder med rasmus och matilda som just skulle fara. men jag umgicks en längre tid med sofia, gabriella och nils. mycket trevligt.

inga bilder, känner att jag måste bli bättre på det..verkligen, jag måste skärpa mig.
tänkte köra lite hiss och diss om sisådär några minuter. vad sägs om det? trodde nog det.
vi hörs snart!

slut på fritid

nu ska min solklibbiga och älvblöta kropp in i duschen sen pyser jag till teatern. trés trés bien!


sen måste jag bara få berätta en mystisk sak... på mitt ben finns...ett...OSYNLIGT blåmärke!!
det hurts like hell om man petar på det men det syns inte men jag VET att det är ett blåmärke. fast nu kanske det borde heta begemärke, vitmärke eller varför itne hudäfärgsmärke??
- då vet ni!

webbilder...


efter att ha kollat lite på life of ryan i brist på annat så ska jag nu ut och vara med sofia, yihoo!

midsommarsnack

godmorgon, jag vill bara meddela att klockan 11.11 PRICK slog jag upp ögonen.
kändes bra, att inte sova längre än så, för det är ju som lite långtråkigt tyck ja.

iallafall så kom jag på att jag inte har berättat om min midsommarkväll än...känns lite sent påkommet men jag tänkte bara rabbla kvällen lite snabbt för dom som verkligen undrar.

kvällen började med att jag mötte matilda och lina vid stigs sen for vi till nån josse om jag minns rätt. sen var vi där ett tag, det var trevligt. sen nån gång kring 11 så gick jag och matilda ut för att träffa emil och nå andra, kändes som att dom var en hel jävla armé med människor, haha.

men iallafall så när vi skulle tillbaks till josse så skulle alla typ fara och då tappa jag och matilda bort dom, men vi hängde med emil och ja, dom andra. så det gick ingen nöd på oss. vi hamnade iallafall vid sunnanå skolan där vi träffa lite andra människor. så vi stannade vi sunnanåskolan och vettefan riktigt vad vi gjorde där, haha. sen vart det iallafall så att vi skulle till tim, och då for emil och dom. och jag och matilda stanna inte särskilt länge där, vi for typ ganska snabbt.

och då for vi till travet för att träffa Lina och sen for vi till nån som jag aldrig fick veta vem det var. men iallafall så var vi där resten av tiden tills jag skulle hem. sen sov jag hos sofia med sofia, matilda och gabriella. trevligt!
 
det var det, de bilder jag kommer visa nu är från alice i underlandet maskeraden. bilder tagna från fridas blogg.










tack för mig, nu ska jag ut i solen minsann!
ha en bra dag tills vi hörs igen!



LYSSNA VÄRLDEN, LYSSNA!!



KOLLA KOLLA VAD JAG HAR LAGT VANTARNA PÅ!!
EN DANSK LÅT MED BJÖRN HELLFUCK (danskt ö) OCH LÅTEN HETER SÅ MYCKET SOM KRABBEKLO

KAN NI TÄNKA ER?
EN DANSK LÅT OM KRABBKLOR MED EN ARTIST MED TVÅ OLIKA ENGELSKA ORD I EFTERNAMNET??
VILLKEN TURLOTT JAG FICK VA!! DUNDERBRA

har dock inte beslutat helt om jag dunder gillar låten i sig, men allt KRING låten gillas.
ska lyssna lite mer...



update: okej, jag fick veta att han inte alls är dansk och inte alls sjunger på danska... han var tydligen norsk och sjunger på finska...nej jag skoja, han sjunger på norska såklart. men det var inte riktigt lika roligt som danska av nån anledning.. men då vet ni

tjena alla monster diggare



eeh, ja. hur jag fick lust att se på detta är en fråga som inte ens jag själv kan svaret på.

kanske för att jag inte orkar skriva nåt vettigt, och inte heller nåt ovettigt. kanske om en stund.
fast jag funderar på en tidig kväll, meeen som sagt varje gång jag säger det brukar det sluta med en inte alls så tidig kväll.


min dag

efter en snabbfika trip till farmor och farfar så drog jag och matilda (som förövrigt tyckte att min farfar var den sötaste gubben ever..aaw♥) till jesper. vi for till sörböle skolan och träffa ali sen fr vi till ainas och köpte glass, fast jag som inte ägde några pengar fick smaka av jesper, tacktack!

sen så kom cecilia och sara och var med oss tills alla skulle till dallas och äta, utom ali som for hem. så for då till dallas där alla köpte mat, utom jag som fortfarande inte ägde några pengar och dessutom skulle äta hemma.
sen kom navid också, som för övrigt inte heller åt nånting.
sen for jag hem typ halv sju och åt. och nu ska jag snart fara och vara med lite kompisar. myyys.

har inga passande bilder, så ni ska hitta fem fel fem rätt


den var klurig va??
iallafall nu på tal om..ingenting så måste jag bara sätta fingret i vädret och påpeka en sak, jag har nog aldrig berättat om min dag så...så, jag vet inte riktigt, berättat om min dag på det här sättet nånsin förr!
den va go!

nu ska jag skynda mig
ha en trevlig kvälL!

Snabb info

Hejsan bloggen här kommer lite snabb info från dagen och saker som inte har hänt än. Match idag, vinst till oss 10-0 härligt!. Bara tagit det lugnt, sett fotboll. Och ikväll så ska jag vara med sanna, linnea och mickan. Vi ska nog köpa lite godis och sånt och fara och sätta oss någonstans. Men nu är det match, hemma gjord pizza. Ta hand om er, hejdå.


en ny dag

godmorgoN!
vaknade för en stund sen av att matilda slog mig med en kudde, trevlig tjej...?

nu ska jag iallafall en snabb tur till farmor och farfar, sen får vi se.
ha en bra dag!

lever han?

jag kollade nyss på det här klippet och nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro. det känns ju helt sjukt att Michel Jackson fortfarande skulle leva, men efter att ha sett klippet känns det inte omöjligt.

och jag menar, han är rik han kan göra typ vad han vill, bara betala människor and it's done. och klart han kan vara less på allt, jag menar han är ju jävligt känd. så han skulle visst kunna vilja slippa det.

inte för att jag egentligen bryr mig, jag var inte hans största fan. faktum är att den perioden jag lyssna som mest på han var efter att han hade dött så led inte precis.

men iallafall, jag kollade på filmen och det som faktiskt övertygade mig mest var helikopterklippet, där det verkligen ser ut som att den "döda" kroppen reser sig.
och ögonen, vilket isåfall är en fet fail, om han tänkt på allt annat typ, förutom det typ lättaste att skaffa färgade linser.

nej jag blir inte klok på det här, det jobbigaste är att man itne vet, förutom han själv förståss, och vem vet hur länge han har tänkt luras? föralltid eller?
ingen aning, men jag ska släppa det här nu, ingen ide att fundera, tror man att han lever får man väl tro det och gör man det inte är det också okej.


bilder

här kommer då bilderna, dock har jag bara bilder från dan, vettfan varför jag inte tog bilder på kvällen när kameran snällt låg i min väska, aja.






det var det, klicka på crabcake bilden som visar en krabbklo för att komma till min och sofias blogg. om ni känner för det förståss.

berättar om kvällen sen, orkar inte nu.
puss



midsommar tradition



sov ni med 7 blommor under kudden?
det gjorde jag

drömde ni nåt?
det gjorde jag

vad drömde ni om en pojke/flicka?
det gjorde jag

jag drömde att jag cyklade sen kom en pojke och cyklade och sa nåt i stil med "du ska det här hållet, följ med"

ungefär så romantisk var min midnattsdröm, och precis det kom jag ihåg. höhö om det funkar så är jag tveksam. fatta knappt själv hur jag hade tänkt den där meningen, men nu ska jag bli ett ostron eller en brocolli som jag på plastikkirurgi (eget ord?)

iallafall, mer om gårdagen senare, hinner inte nu.


midsommar

hittils har jag klottrat små barn i ansiket och nu ska jag i flygande fläng ut på picknick.
bilder har jag tagit så ni kommer faktiskt att få se bilder, hör och häpna! det måste vara eran lycko dag.
men inte här inte nu, för det har jag inte tid med tyvärr. men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.
fast ni kan få se lite nytagna webbilder, det var ju trots allt eran turdag..



och medans ni längtar efter de andra "riktiga" bilderna kan ni få lyssna på den här faktiskt urdåliga låten som är så idiotiskt  dålig så jag kan inte annat än gilla den, och den lyfte mitt humör ett par nivåer uppåt.


tack för den här gången!


konsten att avreagera sig




mer än så behöver jag inte uttrycka mig,
nu ska jag försöka bli glad igen, hjälp uppskattas!!

tider, jag säger bara tider

ursh, jag unnade mig själv lite sömn trots att jag var urpigg, hur? ¨
jo, jag satte nämligen på lugnande piano musik. så som..



ett säkert knep, jag somnade utan att blinka!
hahah, sjukt rolig mening där tycker jag, haha. min humor alltså..

iallafall, men nu när jag borde vara pigg är jag trött som en gubbe, så jag får köra ett säkert knep där med och trycka i mig själv flera liter..nja, men några koppar kaffe, ursh ursh, men vad gör man inte.
och kaffe+en tur in i duschen kan inte sluta på annat vis än att jag blir pigg.

mark my word!
jag hör av mig om motsatsen bevisas.

AAAAAH MIN SYYN!!!


min syn...min fina syn...
vad hände?
för två sekunder sen så bara vart allt jag såg i nån slags 3D liknade form och den började rinna vätska ur mina ögon som mycke väl skulle kunna vara tårar med eget liv och egen vilja, men för dramatikens skull så säger vi att det är en okänd vätska, deal?
iallafall, det är inte det viktiga, utan det var den suddiga 3D formen som fick mig att reagera och tro mig, det är läskigt, för det har inte försvunnit än..

jag ska dricka lite vatten, har ni inte hört? vatten är lösningen på alla världens problem, det bestämde jag nyss så jag vet

jag vill sova...

men varför gör jag inte det då??? jo, för att göra en lång historia kort..

kring klockan 2 inatt fick jag förfrågan om att gästblogga på emils blogg, hmm det lät ju spännande tyckte jag så kring klockan 3, efter att ha blivit nästintill tvingad av marcus att se denna film..


ja, finns inte mycket ont att säga om den, så bra jobbat marcus och hans klasskompisar, well done!

iallafall, efter att ha sett den tänkte jag ta mitt uppdrag på allvar och för första gången i mitt liv gästblogga, MEN då vägrade blogg.se att sammarbeta...ytterst irriterande så efter en rad svordommar så gav jag upp. sen vaknade jag nu, varför vet jag inte, men jag vaknade och nu ska det minnsan funka så jag gästbloggade och ja, resultatet kan ni se bakom den ledsna bilden

fast..jag är ju inte ledsen...så därför kan vi säga att man kan klicka på den glada bilden me

riktigt skummigt inlägg men bättre än ingenting.
förresten så kan jag förklara mig, den ledsna bilden symboliserar att jag sörjer att jag tappade blomman som jag typ "fick" av emil, eller så tog jag den, iallafall så hade jag den i håret tills jag tappade den...
och den glada bilden symboliserar att prästjäveln var en bra film, och att ja, allt bra som har hänt idag. det kan ju vara värt att symboliseras.

men nu ska jag försöka somna om. godnatt!

film

Har just satt på filmen i taket lyser stjärnorna. Den är ju så jävla bra så jag kan se den hur mycket som helst, ska iallafall se filmen nu. Sen får vi se hur jag gör, se mer film eller sova? aja ta hand om er, hejdå.




habbibi (L)

Hejsan bloggen sitter hemma hos rebecka just nu, sitter vid datorn medans hon håller på att göra sig klar. Sen när hon är klar drar vi till stanish. Fick värsta impulsen bara och ringde och fråga om hon ville med till stan, fucking amazing va? jag vet. Sen efter stan blir det hem, sen på kvällen träning. Men jag ska gå nu, men skriverkanske mera senare. Ta hand om er, hejdå.


Jag skulle skriva en skit rolig sak som jag och rebecka sa... men vi kommer inte ihåg vad vi sa så ni får inte veta(A) haha.




puttrar mot stan

nu ska jag och marcus snart puttra mot stan på hans moppe, ja ni hörde rätt.
rebecka och marcus ska alltså inte cykla till stan som vi brukar. nej nu blire att åka moppe.
ska iallafall försöka få mamma att bidra med lite pengar i min kassa så att jag kan få med mig något fint hem.


hursomhaver så ska jag slänga på mig nå kläder nu vilket känns rätt svårt med tanke på att vädret är varmt, så varmt att jag egentligen bara vill strosa runt ändast iklädd bikini. men nix det funkar inte på stan, så jag får hitta nå inte alltför varma "gå på stan" kläder.

sen hörs vi nog inte förrän ikväll eftersom att jag pyser på teater dirr efter stads turen, men..ojoj, då har jag ju ingen cykel..jag kommer få gå dit jag ska efter teatern, ojoj. så det kan bli. men det ska nog gå bra, ingen har dött av att gå....eller ja, nåt sånt.
ha en bra dag!

"svar på tal"



alltså svar på frågan/frågorna
"känner du "kossarna"? är ni typ släkt?"

ja, om vi tänker på samma "kossar" så känner jag dom och vi är släkt. Kusiner faktiskt.
kul att du känner till dom och jag hoppas att det är av bra anledningar och inte typ för att dom ligger bakom din katts fruktansvärda död eller något annat hemskt, utan nåt mer trevligt som att ni är grannar typ.


tänker vi på samma personer?

och till resten av kommentaren kan jag inte annat än tacka och bocka så djupt jag kan, det är itne varje dag man får höra att man är någon slaga idol för någon, det blir jag glad av! ha det bra!

nu ska jag vara riktigt girly



som att se filmen vid namn mean girls 
varför?
jo, för att jag..
1. ..är fruktansvärt peppad på en klassisk tjejfilm
2. ..inte har sett den sedan urminnes tider när dinosaurier förfarande vandrade på jordens yta.

good bye the end.

kanske hör jag av mig när den är slut, annars blir det här och nu, godnatt!





ska försöka

Hejsan bloggen det var länge sen. Har inte riktigt orkat blogga, men jag ska försöka uppdatera lite oftare :). Idag har inte hänt så mycket, solat och tränat bara. Typ det vanliga haha. Imorgon händer lite saker, ska upp kvart över 7! ska på möte, ska säkert vara där i över 2 timmar. Sen blir det hem, tror att jag ska klippa gräset och tjäna lite pengar. Sen sola ofc... om det är bra väder, och sen på kvällen träna.

Nu har jag iallafall uppdaterat efter ett massa tjat haha. Men ta hand om er, hejdå.


jag och linnea , he bjud jag på haha


back to buisnesss

sådär, nu har jag levt fritt tillräckligt länge och det är nu dags att göra mig redo för jobbet.
ska byta lite kläder sen sladda in på tuvagården för att få mat att äta sen raka vägen till teatern.
sen får vi se om någon människa kan tänkas vilja hänga med mig, alla verkar ju ha jobb tidigt på morgonen och kan därför inte...vilket suger!

men nu borde jag skynda mig lite grann.

efter snart en timme i solen

ska jag nu färdas ner till älven med josefin.

har i princip inte kolalt på bilden ovan, men förhoppningsvis är den inte helt hemsk.
iallafall, ner till älven ska jag, om jag badar eller bara njuter av solen där är en annan sak. hörs

som liten flicka...

...var jag helt besatt av Disney

men en film jag inte kollade på var Alice i underlandet, vilket jag ångrar nu när jag ska på ett Alice i underlandet födelsedagsfirande där jag ska vara utklädd till någon därifrån och jag vet inte vilka karaktärer som finns, men tack o lov finns youtube!

så nu kollar jag på alice i underlandet. får se hur lång tid det tar innan jag hittar min soulmate.

jag är vaken!



nu är jag vaken och själv i hela huset, far och bror i ume, andre bror...ingen aning, mamma jobbar.
så ensam är rätta ordet för mitt välbefinnade just nu, men ingen skada själv. jag ska göra min hungrande mage glad sen ringa någon kär vän tror jag minsann, och eftersom att jag ser en strålande sol utanför fönstret kan jag inte annat än att bli glad.


hur ser eran morgon ut?

godnatt..!

haha, måste bara säga att när jag för typ 2 sekunder sen skulle skriva godnatt så skrev jag först...gotland???

aja, nu när ni vet det finns det inte så mycket mer att säga än att jag snart kommer dö av trötthet = somna
och jag ska försöka vara lite bättre bloggare imorn, never easy, men jag ska försöka. tills dess.
godnatt!

nu>solen

hej och godmorgon!
hann inte riktigt med nånting imorse, vaknade av att  mamma ringde 25 över 12 och påminde mig om att jag skulle på möte klockan 1...shiiit
så det var bara att slänga på mig massa kläder och razercykla i motvinden raka vägen till stan, och jag hann faktiskt, med bara 5 minuters försening.

nu ska jag njuta av solen ett par miuter innan jag måste duscha och cykla till stan igen för att delta i teatern, as usual.

ska försöka hinna blogga nå mer innan dess. ha en bra dag!

pure glädje!

ååååh, jag tror jag spricker. tänk så otroligt glad man kan bli av en enda lite fin kommentar!


ni förstår inte hur glad jag vart, hela jag liksom sprack upp i ett leende som precis som kinesiska muren skulle synas från rymden. då förstår ni kanske ungefär hur glad jag blev.

så därför untnämner jag här med Ylva till dagens glädjespridjare och "rättsakattgöra-görare" och alla liknade saker. tack tack tack!

det är ju faktiskt riktigt kul att det finns folk som uppskattar det jag gör, jag kan ibland få känslan av att det för det mesta är "det vanliga" sm folk tycker är intressant, men Ylva gav mig nu alltså en kick i asset och fick mig att fatta att jag faktiskt gör nånting rätt här i livet bland alla misstag jag gör. tack igen!

och nu, när jag har tackat henne ska jag börja med att säga att har ni tänkt på att varje gång jag säger "nu ska jag sova" när klockan visar en relativt tidig tid så slutar det med största sannorlikhet att jag inte alls går och lägger mig tidigt? har ni tänkt på det? för det har jag, och idag är ytterligare ett bevis på att det stämmer.

men nu är klockan 02.35 och jag känner ett välbekant tryck i blåsan (kul att veta? får skylla på att jag är trött och då yttrar mig om allt, till både gott och ont..) och ska därför ta och besöka min käre vän toaletten för att sedan återvända till sängen men utan dator och sedan, snaaark sova.

helt otroligt!!



har ingen jävla aning faktiskt men den bara försvann, helt otroligt. en helt kväll har passerat och hur har jag spenderat den? jo, genom att göra ingenting, smaka på det ordet, ing-en-ting
hur är det möjligt? på ett sommarlov dessutom!!
nej, inte kul alls, fast iof så känner jag mig mega trött och vill helst av allt bara sova..kanske lika bra att göra nåt åt det hållet nu när kvällen ändå har passerat? jag tror det, känns riktigt tråkigt. att somna tidigare än vad jag gör en vanlig skolvardag, ojoj. hur ska detta gå?

nej men vad gör jag? det är väl inget dåligt med att vara själv en kväll? kvalitets tid med sig själv är ju inte helt fel. sen kan man ju se det som att nu har jag slutet av kvällen på mig att göra sånt jag vill göra som jag annars inte brukar ha tid med..ja, det ska jag göra!

IT'S IN THE AIR!!!



öl, det är gott!!!
















superkock nästa???

dagen har spenderats me sofia, gabriella och sofias äldre syster elin.
mina välkända "bakningstalanger" (eller vad man nu vill kalla det) sattes på prov när vi beslöt att
köra "kockduellen" och baka något efter känsla och sedan smaka och se vems bakverk som var godast.

jag slutade på 3dje plats, inte helt oförtjänt, haha. dom smakade vidrigt och segt!
bilder på bakverken ska jag försöka skrapa fram till senare.


nu ska jag ut och träffa en kompis tror jag sen får vi se hur kvällen slutar. formodligen blir den toppen!


en ledig dag

nu har jag faktiskt min första lediga dag på sommarlovet hittils.
sen verkar det vara omöjligt att få tag i nån människa som vill hitta på nåt, det är så man vill gråta..

sådär vacker var jag på skolavslutningen, massor av tårar.
men nu känner jag för att sova (???) eller så ringer jag helt enkelt varenda människa som kan tänkas vilja vara
med mig, får se vilket det blir.

vilken linje ska jag gå på gymnasiet?

såg att en anonym människa undrade just det,


och svaret är att jag ska gå estet teater när hösten tar vid och jag ska börja gymnasiet.
det känns kul hitills iallafall, känns lite halv spännande också men jag tror det blir asbra!

tänkte ta och visa nån bild från den sorgliga skolavslutningen i förrgår


men nu ska jag skynda mig att träffa sofia en stund sen blire teater för hela slanten och jag vet inte när jag kan tänkas komma hem, får se om jag hör av mig då. jag har ju trots allt sommarlov


ha en bra dag!

1 dagen på sommarlovet..

..och det regnar!!



fy så små, helt sjukt!
nästan så jag skäms för min egen look, får väl skylla på att jag inte hade mycket till vett på den tiden.

iallafalll så känner jag mig allmänt seeg och det undeeerbaaara vädret gör inte läget ett dugg bättre.
men en asful assnygg (förståss?) godmorgon bild gör det!


supercharmigt, verkligen!

sommarlov!

sedan 2 timmar tillbaka har rebecka wallgren numera sommarlov, och de 2 timmar som varit av sommarlovet har jag..gråtit!

gråtit som ett litet barn, bölat och snorat och varit allmänt fräsh med föredetta 9c1, ursh, känns så hemsk att säga föredetta, men det är väl bara att vänja sig antar jag, det är ju så att 9c1 aldrig mera kommer vara en klass, aldrig aldrig någonsin mer, ursh, känner att jag kallar fram tårarna med dessa meningar, fy!

men nu har jag mega brottom, ska vara på teatern om en halvtimme sen blire att vara med kompisar och vara glad över ett långt härligt sommarlov, yey!

godnatt!



okej, syns inte överbra, men iallafall för att vara kortfattad jag cyklar hem och råkar cykla snett, sen lite mer snett sen ramlar jag och skrapar armbågen, lagom och bra till skolavslutningen imorn, jojo, finfint med sår på armarna, oja!

iallafall så ska jag sova nu, ska ju som upp klockan åtta (!!!) oh herre min skapare, hur ska det gå?
det kommer gå fint!


emo rebecka



såhär (ungefär) såg jag ut för en timme sen kanske när vi hade brännbolls turnering. till min och allas (?) stora förvåning så vann faktiskt min klass alla våra matcher, jag lever fortfarande i chocktillstånd känner jag. men glad förståss!

filmvisningen gick super, över förväntningarna faktiskt. fick flara klasskamrater att gråta. nice!

men nu ska sminket bort i flygande fläng eftersom att jag ska till stan och massa sånt och detta är ju som inte riktigt jag. så bortbortbortbortbortbort


justja, P.S jag menar inget ont mot dom som faktiskt är emo, verkligen inte så ta det inte så. och om något störde er så kommentera så får jag förklara mig för det finns ingen ond mening från min sida, tack!


bättre sent än aldrig

sådärja, nu en timme senare än tänkt kan jag nu cykla till skolan.
bättre sent än aldrig.

vill också passa på att förvarna, det här kanske blir mitt sista inlägg idag, bara så ni vet.
men innan jag drar vill jag bara önska er alla en

i blått och gult och rött och alla färger som finns!

tjiiing!


en spricka i marken

det har visst blivit en spricka i marken från jordbävningen, ojojoj.

iallafall så sitter jag uppe nu och försöker desperat att få min film på DVD..går inge vidare..


men nu till nåt helt annat..


detta är dom två gotlandarmbanden  som jag och matilda flätade i vintras och dom ska sitta på tills vi är i gotland bestämde vi, och andledningen att jag tar upp det här är föratt jag igår nästan var tvingad att ta av det (!)
men jag klarade mig tacka vare min goda list, nej kansek inte riktigt men jag fick behålla det på. men en stund vart jag lite rädd, tänk jag kanske måste bryta meningen men armbandet..

men det slapp jag! pyh

 


då vare natt igen..

hej!
för det första vill jag bara säg tack till den anonyma människan som svarade på hur man uttalade multivitamin på tyska, tacktack! det gjorde mig glad.

för det andra vill jag förklara mig om varför jag inte skrivit minsta lilla ord idag, svaret är lätt, jag har inte varit hemma förrän nu.

och för det tredje vill jag säga att det är ju förargligt att jag aldrig ska lyckas somna i tid..suck.




p.s MARRRCUS!! det är sånna här dagar du verkligen behövs! våran stackars blogg får inget nytt att dela med sig till våra läsare, not good!

godnatt!!

nu tänker jag sova!

godnatt!

jordbävning?

shit pomfritt

hela huset skakade nyss och inte bara mitt hus utan fler hus runt om i skellefteå, säkert i hela sverige med. eller?
kan någon svensk som inte bor i skellefteå snälla kommentera om det gjorde det?
hehe, jag tycker detta var skitcoolt för jag har aldrig varit med om det förr (!!)

kan ju kännas som att jag föddes igårmen det gjorde jag inte.
oj, fick just veta att det skaka i umeå också, woooaaa. this is big!

krisskador



sådär ser jag ut nu, och jag grubblar så det knakar på hur jag ska lycka avlägsna dessa hemska märken tills imorn...hm, får fundera vidare.

ha det så kult på resturangen



ni fattar inte hur läskigt mycket jag har skrattat åt den här killen, helt sjukt kul!
han är ju helt underbar, borde finnas fler som honom. jag personligen kan inte hitta något okul i detta klipp, love it!

har iallafall nyss komit hem från skolan som idag var en klassdag som började med brännboll sen vart det glassdag (hahah lame skämt) i klassrummet då denna film kollades in ett x antal gånger.

ett litet krig uppstod med pennor som vapen, kändes tråkigt nog som att alla medverkande hade en hemlig pakt att anfalla mig vilket resulterade till många skador för min del och knappt en enda på resten, bildbevis kommer snart.

ha det så kult på resturangen!

118118

smsade nyss 118118 för att ta reda på en sak angående filmen jag gör, detta kommer inte göra min far så glad, men det får jag stå ut med.

iallafall så ska jag ta en buss kvart över och då ska vi spela brännboll, i detta väder? regn och rusk! det kommer bli fett blött men fett kul om det inte blir inställt.

det är allt jag hinner med, ingen bild tyvärr..
men ha en bra dag iallafall!

nattkäk

nej, jag har inte somnat än och jag känner hur idiotiskt det är, men jag är inte trött, jag är hungrig så jag ska fylla min tomma mage med mat sen får vi se om jag kan somna, det lär ni nog märka.

hör jag av mig igen sover jag inte och gör jag inte det har jag somnat, det låter rimligt va?

producent nästa



pyh, då var det klart!
himla skönt att ha det gjort, men nu ska jag förflytta mig till nästa dator för att leva producent livet, überglamoröst!

gläds iallafall åt att jag har sovmorgon till halv 10 imorn verkar det som, känns toppen.

Dagen

Hejsan bloggen ska snabbt berätta lite hur dagen har sett ut. Imorse när jag vaknade så var det tänkt att jag skulle fara på möte. Men det blev inställt, så det blir en annan gång. Så det blev att fara till skolan, skolan har varit ganska lugn. Alla har varit som zombies helt döda... så det blev endå en chill dag. När jag kom hem så somnade jag. Vaknade vid middagen, plättar :). Sen nu så har jag tränat. Sitter och ser på harry potter och fången från azkaban haha. Aja, ska gå och duscha nu. Hejdå.


dagens köp



dagens inköp: vattenfast mascara!!!
vilket kommer vara ytterst nödvändigt på fredag när jag med största sannorlikhet kommer vända ögonen utochin utav gråt, så måtte denna funka!!!!

nu>klassboken
suck, kändes jobbigt

godmorgon!

jag uttalar min avundsjuka till er som har sommarlov och kan sova
själv ska jag tvingas till skolan i 3 dar till (borträknat denna) först på 4 dan smäller det och mitt sommarlov tar vid.

som tur är förgylls min morgon med det grymmaste ordet ever som jag hittade redan i fredags men sen glömde jag bort det till jag hittade det igen imorse.


finns det någon där ute som kan utala det ordet korrekt får ni mer än gärna höra av er till mig för jag är ytterst intresserad av hur det låter. tyska alltså

nu måste jag skynda, det blir buss idag pga regn och jag och bussen är inte kända för att vara kompisar, så skynda i högsta grad är det som gäller!

big fat fail

jag tror jag blir galen!!!
jag kommer inte kunna göra min sida i klassboken och varför inte det, jo för att min lärare inte mailade lappen som hon sa att hon skulle det, och utan lappen kan jag ingeting göra. så hon kan så fan inte säga att det är mitt eget fel, no sir, no sir.

vettefan hur jag ska lösa detta, men nu behöver jag sömn så det skriker om det.
godnatt!

nu har jag kommit nån vart iallafall!

nu känner jag att jag är på gång, på väg nån stanns liksom. skönt!

känner också att jag är otroligt gullig just nu och blir så fruktansvärt bra på bild, voilá!


är det inte en underbart vacker syn att skåda?

nej nu ska jag fortsätta göra vettigheter men ur en helt annan kategori än film, nämligen....FUCK!!!!
just när jag skrev den raden kom jag på att jag under helgen inte alls har gjort min sida i klassboken, shitshitshit.
det får bli det jag ska syssla med nu, godmorgon, godmiddag, godnatt!

efter en dag full av slit..

...är fortfarande ingenting gjort.


                                                                                             - markoolio


känner hur paniken sprider sig i kroppen, blott 4 dagar på mig och den 5 dagen är det showtime, då ska filmen vara klar och efter 2 heldagars försök att få filerna på plats har jag inte hunnit någon stanns, detta ser inte ljust ut. för bara önska mig själv massor med lycka till och hoppas att min tur nu ska vända.

hur har eran dag varit?


huvudvärk

ingenting vill sammarbeta..det är visserligen ingen nyhet för mig att allt som innefattar teknik, sladdar, datorer, filer och liknande har något emot mig. har inte koll på hur många misslyckade försök till allt möjligt jag har genomfört bara den senaste timmen och tänk då på hela dan...ujuj

lustigt, för bara omkring ett år sedan avskydde jag markoolio och nu är jag som helt besatt igen, hahah känner mig som åtta bast igen, gullig känsla.

kände att det var nu jag skulle ha en bild från den tiden i bakfickan med det har jag inte så tyvärr får ni inte det nöjet att se den synen, i framtiden kanske.

 

nu ska jag fortsätta göra "onyttigheter"


ladda ladda ladda



medans nya programfiler laddas ner roar jag mig med alla trevliga människor på msn samt roliga youtube klipp, facebook och nu även bloggen. tror jag ska krydda på det hela med lite markoolio. super nice!

men allt vore lite niceigare om det kunde laddas snabbare...43% färdigt..suck

right now

såhär söt är jag just nu..

jag tänkte att medans jag inte gör något vettigare än att springa mellan två datorer och skickar filer hit och dit i min bedårande pjamas kan jag ju ta tag i mina skönhets bekymmer, och det som valdes som viktigast var hud och hår som ni kan se. så jag trippar runt i huset som en flintskallig blek unge och vräker då och då ur mig små förbannelser på all teknik som vägrar sammarbeta. och det ska jag fortsätta med nu.

- tjing!

ett stressat liv

hej, nu har jag en ytterst kort paus i mitt ruskigt stressade liv.
hinner inte med så mycket mer än det här, ville bara visa att jag lever och berätta att jag lovar att bli bättre på att uppdatera när den här perioden i mitt liv är över. men nu har jag en film att få ordning på.

supersnygg bild tagen från gabriellas blogg.

ni får alla ha en supertrevlig dag tills vi hörs igen !

Hamburgare ^^

Hejsan bloggen har just ätit hamburgare, gott got ^^ . Ikväll blir det film kväll med petra, hela helgen har jag bara tagit det lugnt.. skönt. Ska snart gå och fixa lite filmer, skriver kanske mera ikväll. Ta hand om er, hejdå.
'

'           (arkiv bild)

jobb jobb jobb

aldrig ska jag ha en ledig stund i mitt liv.
visserligen har jag fått min första sovmorgon på flera månader och gud så behövande det var!
men nu har jag mindre än en timmes tid på mig att få ordning på filmen innan jag pyser på genrep sen blire att umgås med vänner. trevligt.

hur ser eran dag ut?

mitt i natten

orkar inte mucket längre, har trots allt en riktig jobb dag framför mig..allt detta jobb.
så för migg eget bästa sover jag nu.

godnatt!

vårfesten

har just kommit hem från vårfesten och såhär ser jag ut nu..

hade iallafall askul och mina moment på catwalken gick supero inte konstigt, är ju en catkid trots allt, ahah så lame skämt.
men som sagt hade jag askul, dansade så svetten stänkte, på golv som scen och bord och stolar och allt möjligt.

fick marcus att dansa mitt i ringen på hemligt avtal eller vad man ska säga, hmm. det där gick att misstolka..men det är inget sånt. nejnej. 

nu ska jag äta, har knappt fått i mig nån mat idag pga stress så lite mat skulle sitta fint nu. 
sovgott (om ni nu ska sova) 


 

rebecka is back!

hej!
nu är jag hemma igen, eller egentligen har jag varit hemma sen i måndags men internet har krånglat sen har jag haft proppfulla dagar! jag har inte haft tid att ens smeka min dator så av två anledningar har jag inte bloggat.

nu sitter jag i textilslöjden och syr som mössen i askungen på min prinsessklänning som jag ska bära på vårfestens modevisning ikväll, ni ska få bildbevis på resultatet senare. men tills dess får ni nöja er med en bild från göteborg.

tagen från fridas blogg.

nu ska jag jobba gärnet. ha en bra dag!


ingen dator idag

Dator förbud tills imorgon...


film- maraton inatt!


Inatt ska jag sova i källaren så det blir film-maraton. Idag har inte hänt så mycket, varit på stan med josse. Har köpt lite färg, och lite annat. Ska snart börja filmerna, skriver kanske senare under natten. Ta hand om er, hejdå.


tjernlundarna in my room

Ikväll så har jag tagit en lång promenad. Det gör inte lika ont i benet längre så jag hoppas att det inte tar så lång tid tills det är helt bra igen. Har just ätit lite skink-sallad, det är så jävla gott! Ikväll så ska både petra och fredrik sova i mitt rum HAHA. Det blir dator lan! och fredrik har en låtsas dator (a).  Ikväll händer inte så mycket mer.

Planer för imorgon.

• promenad.
• stan.
• kolla på match.
• promenad.

Så här kommer min dag att se ut imorgon :).

Nu ska jag se lite tv med dom andra tjernlundarna, men ta hand om er hejdå.





chillar




skolavslutningskläder

Har egentligen inte tid att blogga, måste skynda mig. Ska in till stan och fixa skolavslutningskläder. Vet inte riktigt annars vad som händer idag, blir att ta det lugnt. Ska promenera, kanske hitta på någonting vi får se. Men nu måste jag fara, men skriver senare. Ta hand om er, hejdå.


chill dag

Hejsan bloggen idag har varit en chill dag. Sovmorgon och tagit det lungt. Sen så tog jag en tur med moppen till norvalla och träffade fannylu. Pratade en stund, planerade lite saker. Men det blev inget av dom planerna haha. For hem, funderar på att dra iväg sen med moppen och fara och köpa gurka morätter dipp osv till ikväll. Det blir att ta det lugnt med syster och se på film.

Vad ska ni göra ikväll?'


Några av mina saker har kommit

Lite saker av det jag har beställt har iallafall kommit nu. Jag tror bara ett det är någon sak till som jag väntar på. Dom vita skorna ska jag iallafall ha på skolavslutningen. Har inte varit in och köpt det jag ska ha, ska troligtvis göra det i helgen.  Nu ska jag se project runway, ta hand om er hejdå.


eran favorit blogg?



Min är amir, vilken är eran?.


aj!

Hejsan bloggen gårdagen spenderades på akuten. Vi hade match i malå, han spela 1 minut eller mindre innan någonting hände med min höft/ ljumsken. Så direkt jag vi kom hem så blev det akuten. Doktorn tror att det är en muskel bristning... hoppas att det börjar ge med sig om någon dag, för jag orkar inte vara hemma.

 


göteborg here we comes!!!

snart går hela 9c1 kanalskolan skellefteå till attack mot göteborg, om 1 timme börjar färden, sakna mig inte för mycket, kommer tillbaka på ,måndag, känns bra va?

get redy for us!

den som inte hittar mig får ett äpple när jag kommer hem.
pusspusspuss


en generös dag

igår var en generös dag sa mamma, och det kanske kan stämma om man tar en titt på vad jag fick..


okej, man ser inte jätte bra, men ovanligt mycket var det iallafall, thank you mum!
det var en lyckodag också minsann, skulle köpa en tillfällig bikiniöverdel, och jag visste vilken jag ville ha, sen när jag kommer till affären så finns bara en enda kvar och den hade ingen lapp där storleken stod (kom inte på att jag kunde kolla på lappen) men iallafall så testa jag den och den satt prima sen nu imorse kom jag på att man kan kolla storleken på lappen, och mycket riktigt 70C, bästa storleken på bikini! OYEAH!


men nu borde jag skynda lite, ska ta bussen för första gången på typ en månad? shit tänk om jag inte minns hur man gör!! jo, klart jag gör, men måste skynda, bussen går kvart över. ha en bra dag!


hokus pokus





hokus pokus simsalabim så har jag ett par nya skor, nästan.
det är ju roligt och blåa skorsnören, det har jag aldrig kört på förr, men färg gör världen så mycket roligare tycker jag, så varför inte testa. kanske blir min nya grej liksom, who knows?

1 juni

soli och fint vare igår ja, så tänkte visa lite bilder lite snabbt innan jag packar mina väskor

detta föreställer då jag och clara som ligger i gräset och njuter av solen på lunchen. måste säga att jag är stormförtjust i bilden i bakrunden.

denna bild, åh vad jag gillar den, varför vet jag inte riktigt, kan inte riktigt sätta fingret på det.
aja, fin ären iallafall enligt mitt tycke. men nu ska jag packa lite grann. precis. ska försöka hinna med att duscha också, börjar ju inte förrän 10.35 men jag har massor att göra. hörs!
 

resultat:

1 timme och 38 minuter senare är jag..

  • klar med 1 uppgift
  • halvvägs på den andra

bra jobbat rebecka! bra jobbat!
men nu är jag sen till resten av allt annat skoljobb, så det vart allt jag hann med, får hoppas att det räcker för att behålla mitt betyg..håll alla tummar ni har!


denna spelas från bildsalens radio just i detta nu. då vet ni.


jobba flitigt nu!


medans klassen har idrott..

..som inte jag kan vara med på pga förkylning så sitter jag i bildsalen och försöker hinna göra de två uppgifter som jag måste lämna in i morn.. good luck!

är lite allmänt deppig idag och känner därför för att göra såhär..

* att gilla någon

missförstå mig rätt nu. det kan vara helt underbart att gilla någon, MEN! då ska den personen gilla en tillbaka och gör den inte det så blir iallafall jag bara deppig, ledsen och får ont i hjärtat. jag hissade ju för ett tag sen att vara singel och det står jag verkligen kvar vid, det var pure happiness. men att gilla någon, då blir jag bara på min vakt, vet inte vad jag ska göra, säga för jag vill inte att den ska tycka illa om mig.
jag vågar inte prata för jag vill inte att den ska tyka att jag är jobbig och ivägen. jag vågar inte ta första steget för jag vill inte gå snett. kort sagt så blir jag feg och tråkig i den personens närvaro och det suger. så en fet DISS för att gilla någon (som inte gillar mig tillbaka)DISS DISS DISS


träpinne

godmorgon!
gårkvällen var riktigt trevlig tycker jag, trevligt folk och kul att kolla på alla band och så. dock är jag så gott som sämst i världen på att komma ihåg att knäppa kort..så jag har inget att visa, kan försöka luska fram lite bilder från någon som hade kameran med och faktiskt tog kort.


iallafall så blire detta nog det ända jag kommer hinna skriva idag för jag kommer inte komma hem förrän någon gång kring 22.00 eller nåt och då kommer jag ha fullt upp med att packapackapacka inför klassresan. '

RSS 2.0